Speltips Zenit – Malmö 29/9: Måste få ett resultat

Axel Sjödin Publicerat: 29 september 2021

Ett väldigt viktigt möte är att vänta mellan de två förlorarna av öppningsmatcherna i grupp H.

Zenit - Malmö

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter den förväntade förlusten mot Juventus i öppningsmötet så gäller det nu för Malmö att plocka poäng då de ställs mot den andra förväntade bottenkonkurrenten i gruppen. Det ska mycket till för att Malmö ska lyckas plocka poäng mot Chelsea eller Juventus i det återstående mötet i Turin så det är mot Zenit som poängen måste in om de åtminstone vill försäkra sig om att få fortsätta spela i Europa League efter gruppspelet.

Det kommer dock verkligen inte att bli någon lätt uppgift det heller, särskilt inte när de gästar ryssarna i Sankt Petersburg. Zenit är obesegrade i 18 raka ligamatcher och har under säsongen vunnit sju och kryssat två matcher. De har en stabil ligaledning i Premjer-Liga och kommer ha gott självförtroende inför matchen mot MFF.

Ryssarna vet om att de antagligen måste ta alla poäng mot skåningarna ifall de ska ha en chans att utmana om andraplatsen i gruppen mot någon av de andra storlagen och lär inte spara på krutet nu onsdag.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

MFF är inte tandlösa

Malmö kliver in i matchen som klara underdogs, en roll de inte är ovana vid i Champions League-sammanhang. Som vi fick se under kvalet till turneringen så har dock Malmö en förmåga att lyfta sig när det väl gäller och det är inte alls omöjligt att man kan överraska och få med sig en poäng här om allt går vägen.

Även om de förlorade med tre bollar mot Juventus så blev de inte överkörda spelmässigt, men Juventus var väldigt effektiva när chanser väl uppstod. Zenit är inte på samma nivå och Malmö borde kunna hävda sig i matchen åtminstone.

Matchen mot Juventus var faktiskt den första matchen som Malmö gick mållösa ur mot europeiskt motstånd i år och var det något de gjorde bra under kvalprocessen så var det att de alltid lyckades hitta nätet.

Zenit har i sin tur släppt in mål i åtta av nio ligamatcher hittills och Malmö har definitivt kvaliteten att straffa ryssarnas defensiva misstag. Därmed spelar vi på att båda lagen gör mål för lockande 1.96 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.96
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:45
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: