Speltips Zenit St Petersburg – Club Brugge 20/10: Klar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 20 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Zenit St Petersburg är spelbolagens givna favoriter inför mötet med Club Brugge i Champions League tisdagen den 20 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är många som har längtat efter fotbollen från världens finaste turnering, och på tisdagen är det så äntligen dags att sätta igång säsongens upplaga av Champions League. Som vanligt blir det en inledande gruppspelsfas för att kicka igång det hela.

I den här delen av turneringen spelar också ett par lag som man kanske, handen på hjärtat, inte riktigt hade velat se här. Om Champions League nu ska vara platsen för de allra bästa lagen finns det ändå lag som inte hör hemma där. Om vi ska hårdra det.

Men med det sagt är Zenit St Petersburg svårslagna och kommer att ställa till problem för många. Det vågar jag nästan lova.

Som om det inte vore nog med det radar Zenit St Petersburg upp fina resultat i den ryska fotbollen och är ett topplag även den är säsongen. Eftersom övriga lag är Lazio och Borussia Dortmund skulle det smaka mumma med en vinst fö r Zenit St Petersburg här.

Club Brugge har exemplarisk form och radar upp vinster i det inhemska ligaspelet, men senast mot Standard Liege tappade man poäng. I matcherna mot lite bättre motstånd är det inte samma starka prestationer, även om formen faktiskt är väldigt god. Men att åka till Zenit St Petersburg och spela match i mitten på oktober – det är inte drömmen.

Odds på Zenit St Petersburg

Douglas Santos kommer faktiskt att kunna spela den här premiären efter att ha lyckats med konststycket att faktiskt vara avstängd till just premiären. Det är allt annat än optimala förutsättningar för hemmalaget, som också ser ut att sakna Malcom.

Men faktum är att det även i bortalaget Club Brugge finns avstängningar som ställer till det. Simon deli kommer inte att spela, och därtill är målvakten Simon Mignolet borta med corona. Det är också mittbacken Odilon Kossounou och Michal Krmencik.

I sig är det oroväckande när ett lag har en påtaglig smitta inom laget, eftersom risken också finns att andra spelare har dragit på sig corona och därmed inte kommer till spel. Rimligen är det här en stor fördel för hemmalaget, som nu inte får möta det starkaste av bortalag.

Club Brugge har dessutom sex raka matcher i Champions League-sammanhang utan vinst och har många gånger visat sig vara ett lag som kanske inte riktigt hör hemma på den här nivån.

Zenit St Petersburg vinner spelas till 1,74 gånger såsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Zenit St Petersburg vinner
Odds: 1,74
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:55, tisdag 20 oktober 2020
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: