Speltips Bodö/Glimt – Roma 21/10: Conference League

Martin Efvergren Publicerat: 21 oktober 2021

Årets match stundar för de regerande norska mästarna Bodö/Glimt då man tar emot Roma i Europa Conference League. Matchen spelas torsdagen den 21 oktober 2021 med avspark kl 18.45.

Bodö/Glimt – Roma

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Roma toppar den här Conference League-gruppen då man tagit full pott efter två spelade omgångar. Bakom dem jagar Bodö/Glimt på fyra poäng medan CSKA Sofia står på en poäng och Zorya noll.

Framgångarna för den norska succéklubben Bodö/Glimt bara fortsätter. Förra säsongen vann man sin första ligatitel, i år toppar man tabellen efter 22 omgångar och nu ska man alltså möta en europeisk jätte som Roma.

Man misslyckades visserligen i kvalet till Champions League men via ett långt kvalspel nådde man till slut Conference League och kanske är det ett lagom stort första kliv. Man inledde gruppspelet med att besegra ukrainska Zorya med 3-1 hemma. I den andra matchen spelade man 0-0 borta mot CSKA Sofia.

José Mourinho fick en bra start med sitt Roma och i Conference League har man definitivt inte sviktat. I den första matchen vann med 5-1 hemma mot CSKA Sofia och därefter slog man Zorya med 3-0 på bortaplan.

I Serie A har man tagit 15 poäng på åtta matcher men man kommer från två tunga förluster i de senaste tre omgångarna. Först blev det förlust med 3-2 i derbyt mot Lazio och i helgen föll man med 1-0 borta mot Juventus.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Roma går för ECL-titeln

Bodö/Glimt är mitt uppe i en spännande avslutning av den norska Eliteserien som man varvar med spel i Conference League. Trots ett tätt spelschema levererar man emellertid på båda fronterna. Formen är god och man kommer till den här matchen med sex segrar på de sju senaste matcherna.

Att möta Bodö/Glimt på konstgräs uppe i Nordnorge en mörk oktoberkväll är ganska långtifrån den glamour som en klubb som Roma är vana vid eller önskar sig. Nu ställs man inför den utmaningen och för deras del handlar det mycket om att ha rätt inställning till den här matchen.

José Mourinho är besatt av att vinna titlar och han ser nog en god möjlighet att göra just det vad gäller Conference League. I de två inledande matcherna har vi sett ett fokuserat Roma som inte gett motståndarna någon chans att skrälla.

Man har vunnit ganska enkelt mot CSKA Sofia och Zorya men det här blir nog den svåraste uppgiften hittills. Likväl tror jag ändå att Roma kommer kunna se till att vinna den här matchen.

Bodö/Glimt har haft ett tätt spelschema under en längre period nu och det brukar förr eller senare ge en dipp. Jag tror ändå att man kommer stå upp väl och göra en riktigt bra match här men det mest troliga är att Roma vinner, om inte annat, på ren individuell skicklighet.

Att Roma vinner till 1.75 gånger pengarna hos CampoBet blir mitt spel på den här matchen.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Roma vinner
Odds: 1.75
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:45, torsdag 21 oktober 2021
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: