Speltips CSKA Sofia – Roma 9/12: Klasskillnad

Axel Sjödin Publicerat: 9 december 2021

Roma ställs mot gruppjumbon CSKA Sofia i den sista gruppspelsomgången av Conference League i jakt på förstaplatsen.

CSKA Sofia - Roma

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Överraskande nog så ligger Roma på andra plats i gruppen med en omgång kvar att spela och behöver således en vinst för att sätta press på de norska gruppledarna Bodö/Glimt för att ha en chans på förstaplatsen i gruppen.

Det var Romklubbens chockerande förlust uppe i Norge där de föll med 1-6 som har lagt grunden för tabelläget. De misslyckades även med att vinna i returen hemma på Stadio Olimpico där norrmännen fick med sig ytterligare en pinne från en 2-2 match och mycket pekar nu på att Roma slutar tvåa i gruppen trots att deras övriga resultat har varit nära på fläckfria.

Roma har haft en väldigt turbulent säsong såhär långt och dåliga resultat i Conference League, där de förväntades vinna gruppen lätt, har inte saker gjort lättare för den nya tränare José Mourinho.

De har nu två raka förluster i ligaspelet, men deras senaste insats i Europa, där de besegrade Zorja Luhansk med 4-0, vittnar ändå om att de är flera nivåer högre än motståndet.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

CSKA Sofia redan klara som gruppjumbo

Bulgariska CSKA Sofia har inte haft mycket att säga till om under gruppspelet hittills och de är sist i gruppen med väldigt god marginal. De fick med sig ett kryss hemma mot Bodö/Glimt i den andra omgången, men i övrigt har de fått gå lottlösa med en total målskillnad på 1-10 efter de fem första matcherna.

De har varit en lite tuffare nöt att knäcka hemma i Bulgarien, men med tanke på att de förlorade mot Roma i öppningsmötet med 1-5 så lär hemmapubliken inte ha särskilt stora förhoppningar på ett resultat nu på torsdag. De har dessutom ingenting mer än ära att spela för längre då de redan är klara som gruppjumbo.

Mourinho lär kanske inte satsa allt här med tanke på att ligaspelet lär prioriteras över Europas tredjeturnering samt att de oavsett resultat i Sofia är beroende av ett positivt resultat i matchen mellan Zorja Luhansk och Bodö/Glimt. Men klasskillnaden är stor här och med tanke på hur första mötet gick så är det i min mening ändå bra spelvärde på Roma med -1,5 asian för 2.08 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Roma -1,5 asian
Odds: 2.08
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:45
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: