Speltips Cukaricki – Hammarby 5/8: Conference League!

Martin Efvergren Publicerat: 4 augusti 2021

Hammarby har begett sig till Belgrad där det väntar serbiskt motstånd i form av FK Cukaricki i kvalet till Conference League. Matchen spelas torsdagen den 5 augusti med avspark kl 21.00.

Cukaricki – Hammarby

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Milos Milojevic är fortsatt obesegrad som Hammarby-tränare men mot Östersund senast blev det bara 1-1. Nu väntar serbiskt motstånd för serben Milojevic och han, om någon, bör kunna förbereda sina spelare på vad som väntar.

För en vecka sedan var man och spelade mot slovenska Maribor och stod där för en disciplinerad och väl genomförd bortamatch. Man vann matchen med 1-0 och att ha den erfarenheten i ryggen lär vara nyttigt.

Maribor var en mer meriterad motståndare i dessa sammanhang än vad Cukaricki är. Samtidigt är de en klubb på uppgång som svarade för en mycket fin säsong där man blev trea i den serbiska ligan efter de båda storlagen från Belgrad, Röda Stjärnan och FK Partizan.

Sedan dess har man dock tappat ett par bärande spelare och då inte minst MFF-förvärvet Veljko Birmancevic som var lagets främste målskytt förra säsongen.

Den här säsongen har man emellertid startat starkt. I ligan har man vunnit sina två inledande matcher och i Conference League-kvalet har man slagit ut azeriska Sumgayit. I det mötet spelade man 0-0 hemma och vann med 2-0 på bortaplan.

100 KRONOR FREEBET FÖR NYA KUNDER! William Hill är ett av världens äldsta spelbolag. Man vet med andra ord precis vad man sysslar med. Nu blir man mer synliga i Sverige – och nya kunder får 100 kronor freebet. Bommar ditt spel får du pengarna tillbaka helt enkelt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100 kronor freebet hos william hill!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tätt och jämnt

Oddsen är jämna inför det här mötet men Hammarby står ändå som knappa favoriter. Ett spel på bortalaget ger cirka 2.35 gånger insatsen.

Valet att sparka Stefan Billborn efter att man vunnit ett cup-guld var inte helt uppskattat i alla Bajen-led men känslan är att man är på väg att uppnå det som sannolikt var syftet med att ersätta med Milos Milojevic.

Skillnaden är inte enorm men man ser successivt mer och mer gedigna ut. Disciplinen i försvarsspelet och variationen mellan olika formationer lär bli viktiga ingredienser om man ska nå framgång även i Europa.

Att man är på rätt väg i den bemärkelsen visade man när man slog Maribor i den förra kvalrundan. Framförallt imponerade bortaplansinsatsen som kändes atypisk för Hammarby – i positiv bemärkelse.

Nu krävs samma fokus och disciplin när man ska ta sig an ett Cukaricki på serbisk mark. Förutsättningarna är jämna inför den här matchen men över två matcher bör Hammarby ha relativt goda chanser att ta sig vidare till nästa omgång.

Utifrån Milojevics perspektiv tror jag att han vill se ett smart spelande Hammarby och någon huvudlös offensiv tror jag inte vi får se.

I Cukaricki får man framförallt se upp med nian Djordje Jovanovic. Han har redan nätat två gånger i ligan den här säsongen och var lagets bäste målskytt, tillsammans med Birmancevic, förra säsongen.

Milojevic lär ha bra på koll på Cukaricki och jag tror att han har förberett sina spelare på bästa sätt här. Man höll nollan borta mot Maribor senast och jag tror att man har goda möjligheter att lyckas med det igen.

Det här lär bli en tät och jämn match och sett till oddssättningen är det också det som förväntas. Bäst spelvärde finner jag i spelet att båda lagen inte kommer göra mål och det spelas till 1.87 gånger insatsen hos William Hill.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Nej
Odds: 1.87
Bolag: William Hill
Spelstopp: 21:00, torsdag 5 augusti 2021
TV: 
Stream:  Aftonbladet TV

Jämför odds: