Speltips Elfsborg – Feyenoord 26/8: Stolthet

Simon Pålsson Publicerat: 25 augusti 2021

Feyenoord har redan avgjort dubbelmötet med IF Elfsborg i UEFA Conference League-playoff och nu handlar det bara om stolthet.

IF Elfsborg - Feyenoord

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Med stor sannolikhet kommer Feyenoord att behandla returmatchen mot svenska IF Elfsborg i kvalet till UEFA Conference League lite med vänsterhanten. Det ska extremt mycket till för att man inte vinner det här dubbelmötet.

För efter den första matchen, när Feyenoord spelade på hemmaplan, har nederländarna med sig 5-0 att gå på och har med det i princip redan dödat all form av spänning på förhand. Det känns totalt osannolikt att det ens skulle finnas en tanke på att tappa den här matchen.

Som om det inte vore nog med det har Feyenoord åtta raka matcher utan förlust och ser i det inhemska ligaspelet väldigt starka ut, med två raka vinster, noll insläppta mål och trots det en del rotation i vilka som har fått spela.

Att Feyenoord är ett starkt lag råder det alltså ingen tvekan om och jag tror att man mycket väl kan vara en kandidat till att gå långt i det kommande grupp- och slutspelet i turneringen som man nu har kvalat in till.
PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Elfsborg fokuserar på Allsvenskan

I helgen spelar IF Elfsborg en tuff bortamatch mot Kalmar FF i den allsvenska fotbollen och trots att man har väldigt bra form hemma i Sverige behöver man fullt fokus för att vinna den matchen.

Helgen därpå väntar BK Häcken, sen Östersunds FK och senare Malmö FF. Ett gäng viktiga matcher för att visa att man ska slåss i toppen av Allsvenskan och få spela i Europa även kommande säsong.

Feyenoord är ett möte som man helt enkelt inte prioriterar lika högt, även om det på hemmaplan handlar om att med så god marginal som möjligt inte göra bort sig.

5-0 på bortaplan var direkt pinsamt och någonting liknande igen vore bara för svårt att hantera för supportrarna. Med det sagt tar man nog inga risker med nyckelspelare här, om det finns skavanker eller slitna kroppar.

Feyenoord vinner spelas till 1.90 gånger insatsen hos Betsson. Det är bevisligen ett rakt igenom bättre fotbollslag på den här nivån.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Feyenoord vinner
Odds: 1.90
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19:00, torsdag 26 augusti 2021
TV:  Aftonbladet TV
Stream:  Aftonbladet TV

Jämför odds: