Speltips FC Köpenhamn – Lokomotiv Plovdiv 12/8: Klasskillnad

Axel Sjödin Publicerat: 12 augusti 2021

FC København går in som stora favoriter i returen mot Lokomotiv Plovdiv hemma på Parken under torsdagskvällen.

FC Köpenhamn - Lokomotiv Plovdiv

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Danskarna är massiva favoriter att vinna och boka sin plats i nästa kvalomgång när bulgariska Lokomotiv Plovdiv gästar Parken i det avgörande mötet. Öppningsmatchen i Plovdiv slutade 1-1 efter att bulgarerna var laget som tog ledningen i andra halvlek. FC Köpenhamn hann dock både kvittera och missa straff i slutminutrarna innan slutsignalen ljöd.

Resultatet från det första mötet återspeglar inte alls hur matchen såg ut ska dock sägas. Danskarna var ganska överlägsna och var det laget som förde matchen och hade klart flest målchanser. Det saknades bara lite i avsluten hos danskarna i en annars ganska välspelad match, men det var istället bulgarerna som senare tog ledningen genom straff som de verkligen inte hade behövt ge bort i straffområdeskanten.

Det var surt för danskarna som förtjänade mer, men de lyckades trycka på för en kvittering och missade sedan en straff själva som hade kunnat ge dem väldigt bra förutsättningar inför returen.

Även vid ett likaresultat ska det dock inte vara några som helst problem för Köpenhamn att städa undan Lokomotiv Plovdiv hemma på parken, vilket de troligtvis lyckas med med ett par måls marginal dessutom om man ser till hur spelet såg ut i förra matchen.

HELT OMSÄTTNINGSFRI BONUS FÖR NYA KUNDER! Hos No Account Bet får du 100 kronor bonus – 100% omsättningsfritt. Du kan spela utan konto och ta ut vinsterna från bonusen direkt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100% omsättningsfritt hos No Account Bet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Svårt att se det bli spännande

För Lokomotiv Plovdivs del så har de väldigt tur att dubbelmötet fortfarande lever inför returen. De övertygade knappast i förra kvalomgången mot tjeckiska Slovácko där det krävdes straffar för att ta sig vidare och i ligan har de öppnat med två raka förluster hittills. Inte heller försäsongen har sett bra ut och det är inte bara det att de ställs mot mycket starkare motstånd i Parken, de är dessutom själva i en formsvacka vad det verkar som och då kan processen mycket väl bli kort på torsdagskvällen.

Även Köpenhamn öppnade ligaspelet lite skakigt ska dock sägas, men den danska storklubben som inte varit nära på att vinna den inhemska ligan på två år har satsat inför säsongen och är pressade att visa upp resultat. Efter kryss i de två öppningsmatcherna har det det börjar vända för FCK:s del och man är nu med i toppen av tabellen igen.

Helgens vinst var inte heller vilken som helst då de slog sina stadsrivaler och regerande mästarna Bröndby i Danmarks hetaste derby med 4-2. Inramningen till matchen var helt magisk och såhär efter en lång tid av corona så känns det lite extra av att få bevittna en sådan match. Det om något var i alla fall en väldigt moralhöjare och oerhört viktigt för FCK.

Mot Lokomotiv Plovdiv förväntar vi oss alltså ett Köpenhamn med gott självförtroende som vill punktera matchen tidigt och inte släppa in bulgarerna i matchen så som man gjorde i öppningsmötet. Det raka spelet har alldeles för låga odds, men ett halvtid/fulltidsspel på Köpenhamn för 1.68 hos No Account Bet är nog inte alls dumt här.

  Rygga spelet hos No Account Bet – Hämta 100 kronor bonus – omsättning!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Köpenhamn halvtid/fulltid
Odds: 1.68
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 20:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: