Speltips Fenerbahce – Twente 24/8: Formstarka

Axel Sjödin Publicerat: 24 augusti 2023

Fenerbahce och Twente drabbar samman i vad som mycket väl kan vara det mest intressanta dubbelmötet i Conference League-playoffet.

Fenerbahce - Twente

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Ifall det nu är till något tröst för Hammarby-supportrar så hade det nog tagit stopp här ifall de nu hade lyckats slå ut Twente. Holländarna ställs inför en väldigt tuff uppgift då de möter de turkiska giganterna Fenerbahce i ett sista dubbelmöte för att nå Conference League-gruppspelet.

Fenerbahce är tunga favoriter i öppningsmatchen hemma i Istanbul och har fått en väldigt bra start på säsongen. Ännu har de inte riktigt stött på några tuffa motståndare, men än så länge har det varit väldigt övertygande i de matcher som de faktiskt spelat. Både Zimbru och Maribor har avfärdats utan några som helst problem i de två tidigare omgångarna, samtidigt som de har inlett ligaspelet med två raka segrar.

Efter att ha avslutat Süper Lig på andra plats i våras så har de förstärkt under sommaren. Den unge Arda Güler har sålts dyrt till Real Madrid, och för de pengarna har de investerat i ett flertal spelare i rätt ålder för att börja slåss om titlar direkt. Cengiz Ünder, Fred, Edin Dzeko, Dusan Tadic och Rodrigo Becão är några av de namn som hämtats in inför säsongen. Det är mycket rutin och de flesta nyförvärv verkar ha hittat rätt från början.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Twente har även de haft en fin säsongsstart

Även Twente har haft en så gott som fläckfri start på säsongen, även om det blev väldigt spännande på Tele2 i deras första dubbelmöte i Conference League. Sedan dess har de slagit ut Riga FC utan några som helst bekymmer och har inlett ligaspelet med två raka segrar mot Eredivisies två nykomlingar, Zwolle och Almere.

Det är nu över tio år sedan Twente lyckades ta sig till ett gruppspel i Europa, vilket trots allt vittnar om att det finns viss kvalitetsskillnad jämfört med Fenerbahce, som ofta dyker upp i dessa sammanhang. Men Twente ska inte underskattas, och ännu har Fenerbahce inte riktigt stött på någon motståndare av deras kaliber under säsongen.

Men i Istanbul ska Fenerbahce vara klara favoriter, och bör kunna inleda det här dubbelmötet med ett positivt resultat. Vi spelar därmed på den raka ettan kombinerat med över 1,5 mål för 1.84 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta 120 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Fenerbahce & över 1,5 mål
Odds: 1.84
Bolag: Betinia
Spelstopp: 19:00, torsdag 24 augusti
TV: 
Stream: