Speltips Hammarby – Basel 26/8: Drömmen lever i playoff

Rasim Reiz Publicerat: 25 augusti 2021

Det är dags för returmatchen mellan Hammarby-Basel där hemmalaget ska vända ett tvåmålsunderläge i Conference League-playoff den 26 augusti.

Hammarby - FC Basel

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hammarby har redan en gång vänt ett underläge från 1–3 till avancemang, men frågan är om man klarar att göra det igen och den här gången mot Basel. Hammarby gjorde ingen dålig match nere i Schweiz och dem tillresta supportrarna fick verkligen känna på Europaspelet på riktigt, på en maffig arena mot ett lag som oftast huserar i Europasammanhang. Det var några smärtsamma slutminuter där hemmalaget gick iväg från 1–1 till 1–3 där hemmalagets stjärna Arthur gjorde ett hattrick och visade sin klass. Arthur gjorde även två nya mål mot Lausanne i helgen och är i en otrolig form just nu.

Hemma på Tele2 på konstgräset är Hammarby oftast mycket bättre, man trivs där och kan rulla boll på ett annat sätt än på naturgräset. Sen har vi publiken som kommer göra sig hörda som alltid och ge Hammarby stöd genom hela matchen. Jag är övertygad att vi får se ett Hammarby som kommer komma ut till den här matchen och ge allt man har, man har inget att förlora när man måste gå framåt. I Allsvenskan fick man senast med sig en poäng när man rånade Elfsborg på övertid och det kan ha gett energi till truppen och självförtroende att det går att vända svåra underlägen. Basel är såklart ett bättre lag men att helt räkna ut Hammarby här tycker jag inte man ska göra.

Basel kommer säkert vilja rulla bollen och ha bollinnehavet och inte låta Hammarby få det där trycket som man kan få i en retur när ena laget behöver gå framåt. Hammarby behöver dock se till att inte släppa farliga omställningar samt på fasta situationer där Basel är sylvassa.

  Högst odds just nu? Rygga spelet hos unibet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Dagens bästa speltips från Europa

Jag tror vi får se en match som lever från första stund, och här kan det bli målchanser åt båda hållen så att vi får se en målrik tillställning är något jag tror på.

Ser vi till spelmarknaden så är Basel favoriter och ska såklart vara det men att oddset ligger runt 2,00 pengarna visar också att här får Basel se upp för Hammarby och att vinna på Tele2 på konstgräs är nog inte det enklaste.

Det finns dock några riktigt bra spelare i Basel och över 90 minuter tror jag dessa kommer vara avgörande.

Jag väljer att spela Basel över 1,5 mål i matchen till 1.83 gånger såsen hos Unibet.

Trevlig kväll!

  Rygga spelet hos unibet – Hämta bonus på 100 kronor!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: FC Basel över 1,5 mål
Odds: 1.83
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, torsdag 26 augusti 2021
TV:  Aftonbladet TV
Stream:  Aftonbladet TV

Jämför odds: