Speltips Leicester – PSV 7/4: Conference League

Axel Sjödin Publicerat: 7 april 2022

Leicester möter holländska PSV i kvartsfinalen av Conference League under torsdagskvällen.

Leicester - PSV

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det börjar närma sig final Conference League och detta lär nog vara den mest sevärda av kvartsfinalerna. Leicester tillhör en av favoriterna att vinna turneringen tillsammans med Roma och Marseille medan PSV är ett av de lag som nog har bäst chans att utmana den tidigare nämnda trion.

Leicester har som bekant haft allt annat än någon strålande säsong och Conference League har nu blivit huvudmålet under våren. De är helt avsågade från striden om Europaplatserna i Premier League och UEFA:s nya klubbturnering lär vara deras bästa chans att nå ut till Europa nästa säsong igen.

De slog ut en tuff motståndare i åttondelen i form av franska Rennes, men det var allt annat än övertygande. Leicester vann öppningsmötet hemma med 2-0, men sett till matchbilden och chanserna som skapades så kändes resultatet rakt av missvisande.

Fransoserna lyckades vinna i returen där de hade ett väldigt stort spelövertag, men ett mål av Leicester gjorde att de trots allt avancerade. PSV lär nog vara snäppet mindre farliga, men det är svårt att veta var man har Leicester i år.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det klart tuffaste testet hittills för PSV

PSV kom precis som Leicester hit efter att ha trillat ut ur Europa League med knapp marginal. Sedan dess har de slagit ut Maccabi Tel-Aviv och nu senast FC Köpenhamn i två dubbelmöten för att nå kvartsfinalen.

Motståndet har varit betydligt bekvämare än Leicesters hittills, men PSV kan verkligen blixtra till och vara farliga när det gäller. Det såg vi inte minst i returen mot Köpenhamn där de vann borta med hela 4-0 efter den kaotiska öppningsmatchen som slutade 4-4 på Philips Stadion.

Att de fortfarande är inblandade i titelstriden mot Ajax i Eredivisie är ett kvitto på deras kvalitet. De kryssade i helgen borta mot Twente med 3-3, men dessförinnan hade de sex raka vinster i ligaspelet.

PSV är ett väldigt framåtlutat lag och som ni kan se från de resultat som påvisats så är det ofta målrika matcher när klubben spelar. Överspelet för 1.80 hos 888sport sitter nog därmed fint till den här matchen.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.80
Bolag: 888sport
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: