Speltips Leicester – Randers 17/2: Conference League

Axel Sjödin Publicerat: 17 februari 2022

Danska Randers besöker King Power Stadium för den första av två matcher mot Leicester i Conference Leagues utslagsrunda.

Leicester - Randers

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Leicester drog det kortaste strået i en av Europa Leagues tuffaste grupper då de föll borta mot Napoli i den sista omgången och därmed halkade ned till den nylanserade Conference League.

Trots att Leicesters säsong har varit allt annat än lyckad såhär långt så får de nog ändå trots allt räknas till en av favoriterna att kunna plocka hem titeln ifall de nu väljer att satsa. Med tanke på hur läget ser ut i Premier League där de i stort sett är helt avsågade från kampen om Europaplatserna så är det iallafall inte orimligt att tänka att Leicester kanske satsar på Conference League nu.

Conference League har knappast något högt anseende bland lagen i de stora ligorna, men det är nog Leicester bästa chans till att nå ut i Europa inför nästa säsong. Med tanke på hur ojämna Leicester har varit under säsongen så kan cupformatet däremot bli en utmaning det också.

Leicester har haft en del inställda matcher men har fortfarande vunnit någon ligamatch sedan årsskiftet. De har dock visat positiva tecken och har sånär kommit undan med tre poäng mot både Tottenham och West Ham nu senast i helgen. Men i båda matcherna tappade de sin ledning på tilläggstid.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Randers kommer att få det tufft

Danskarna lyckades kryssa sig igenom gruppspelet där de tog sig förbi tjeckiska Jablonec och rumänska Cluj. Att den holländska ligafyran AZ Alkmaar överlägset toppade gruppen säger dock något om kvaliteten på motståndet.

Då den danska ligan fortfarande har uppehåll så har Randers inte spelat några officiella matcher sedan strax innan nyår. De har spelat några vänskapsmatcher under februari lär inte riktigt ha matchtempo i kroppen då de ska gästa Leicester under torsdagen.

Men oavsett hur det går så lär Randers se det som en vinst att ens få ställas mot Leicester i ett sådant här sammanhang. De lyckades faktiskt, trots förlust, ställa till det för Galatasaray i Europa League-kvalet precis i början av säsongen, men lär nog få det svårt mot Leicester.

Vi satsar på lite högre odds här och kombinerar en Leicestervinst med att båda lagen gör mål för 2.90 hos Campobet. Leicester är självklart stora favoriter, men det har inte varit många gånger som de har hållit tätt bakåt under säsongen.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Leicester vinner & Båda lagen gör mål
Odds: 2.90
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: