Speltips Leicester – Rennes 10/3: Conference League

Axel Sjödin Publicerat: 10 mars 2022

Leicester möter Rennes i en av de mest spännande åttondelsfinalerna från torsdagens Conference League.

Leicester - Rennes

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har varit en brokig säsong för Leicester som fortfarande inte har hittat någon stabilitet i resultaten. De verkar ha parkerat sig strax söder om mitten i Premier League-tabellen och lär det nya Conference League som deras bästa chans att få spela ute i Europa nästa säsong.

Trots att de verkligen inte har imponerat i år så hålls de faktiskt som favoriter att vinna hela turneringen hos spelbolagen med Marseille och Roma precis bakom. Rennes är dock också ett av lagen som lyfts som potentiella utmanare så de kommer att ställas inför ett tufft test redan i åttondelen.

Resultaten under de senaste veckorna har i alla fall varit lite lovande för Leicesters del som nu har två raka vinster i ligan – deras två första under kalenderåret. Dessutom slog de ut danska Randers väldigt bekvämt i utslagsrundan med sammanlagt 7-2 i dubbelmötet.

Deras vinster har dock inte kommit mot tufft motstånd. Randers är inte mycket att hänga i granen på internationell nivå och de två ligavinsterna har kommit mot Burnley och ett krisande Leeds där Leeds faktiskt skapade i matchen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Rennes har bra form

Franska Rennes har inte gjort särskilt mycket väsen av sig under säsongen, men har genom en period med god form nu seglat upp på en fjärdeplats i Ligue 1 där de nu hotar Marseille om tredjeplatsen.

I ligaspelet har Rennes vunnit fyra av sina fem senaste matcher där deras enda förlust kom borta mot PSG med 0-1. Offensivt så har de sett bra ut under februari med tolv mål på deras fem senaste och både Gaëtan Laborde och Martin Terrier verkar vara i fin form i anfallet.

Det var några månader sedan de spelade internationell fotboll nu då de har varit klara för åttondelen sedan de toppade sin grupp över Tottenham och Vitesse. De spelade 2-2 i öppningsmötet mot Tottenham, vilket visar att de trots allt kan stå upp mot engelskt motstånd. Returen vann de med 3-0 efter walk over på grund av corona.

Leicester har mer kvalitet i truppen men har inte alls lyckats få ut det bästa av sina spelare under säsongen och ett formstarkt Rennes kan nog absolut hota i dubbelmötet. För 1.71 gånger pengarna hos Expekt spelar vi därmed på Rennes med +0,5 asian i tron om att de åtminstone kan få med sig ett kryss hem från öppningsmötet.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Rennes +0,5 asian
Odds: 1.71
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: