Speltips Maribor – Hammarby 29/7: Spännande retur

Axel Sjödin Publicerat: 29 juli 2021

Europaäventyret fortsätter då Hammarby åker ner till Slovenien för returen mot Maribor.

Maribor - Hammarby

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Öppningsmatchen i dubbelmötet mot Maribor var väldigt snyggt genomförd av Hammarby och de reser nu ner till Slovenien med 3-1 i ryggen. Det ska sägas att det är nya regler för i år då UEFA slopat bortamålsregeln, därmed är inte det insläppta målet på Tele2 så farligt som det hade kunnat vara tidigare år.

Bajen verkar i alla fall ha prickat in formen perfekt till Europa Conference League-kvalet och den nya tränaren Milos Milojevic har fått en drömstart på sin sejour i klubben med tre raka vinster i ligan och en fantastisk öppningsmatch mot Maribor.

Senast i söndags stod Stockholmsklubben för en imponerande vändning hemma mot Norrköping som tog en tidig ledning. Efter flera vassa lägen under andra halvlek så var det tillslut Björn Paulsen som dundrade in 2-1 till hemmapublikens förtjusning. Det är väldigt tydligt att Hammarby är en klubb som mår bra just nu och där saker går deras väg.

Maribor borta blir ingen lätt match, men de har väldigt goda chanser att ta sig vidare här så länge de kan hålla i sitt momentum.

100 KRONOR FREEBET FÖR NYA KUNDER! William Hill är ett av världens äldsta spelbolag. Man vet med andra ord precis vad man sysslar med. Nu blir man mer synliga i Sverige – och nya kunder får 100 kronor freebet. Bommar ditt spel får du pengarna tillbaka helt enkelt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100 kronor freebet hos william hill!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Maribor kommer att växla upp

På förhand skulle nog många hålla den slovenska toppklubben som favoriter i den här lottningen. De har i stort sett prenumererat på platser i Europa League där de ställt till det för stora europeiska klubbar. De har erfarenhet ute i Europa och räknade nog inte med att stöta på så tufft motstånd så tidigt i kvalprocessen.

Som flera spelare också påpekade efter matchen så har de dock ingen större erfarenhet på konstgräs heller och Hammarby hade perfekta förutsättningar för att få med sig ett bra resultat ned till Slovenien.

Bajen har också fördelen av att faktiskt ha kommit en bit in i säsongen, medan Maribor bara hunnit spela två matcher i Prva Liga där de inlett med två vinster. Men i returen kommer det nog att bli lite tuffare för Hammarby då de inte längre har konstgräset som äss i rockärmen. Maribor har dessutom inga restriktioner på läktarplats så trycket på arenan kommer nog att vara rejält.

Det är en svår match att sia om på förhand, men jag förväntar mig att se ett vassare Maribor nu än senast i alla fall. Som vanligt så sitter dock aldrig målspel fel när Hammarby spelar då de som alltid har problem med försvaret och nu har glödheta anfallsspelare. Maribor har likaså haft två målrika matcher bakom sig i ligan så 1.60 hos William Hill för att båda lagen gör mål finns det trots allt bra spelvärde i.

  Rygga spelet hos William Hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.60
Bolag: William Hill
Spelstopp: 20:45

Jämför odds: