Speltips PAOK – Hajduk Split 17/8: Jämn tillställning

Axel Sjödin Publicerat: 17 augusti 2023

PAOK och Hajduk Split gör upp om en plats i playoff-rundan i Conference League under torsdagen.

PAOK - Hajduk Split

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det första mötet slutade mållöst i Split efter en någorlunda jämn match där Hajduk Split hade två ramträffar. Kroaterna lär vara bittra efter att ha fått nöja sig med ett kryss på hemmaplan, då ett betydligt tuffare möte väntar nu i Grekland. Det finns också risk för att mötet är lite infekterat då grekiska och kroatiska klubbar har spelat på annat håll i Champions League-kvalet där supportrar till Dinamo Zagreb dödat en AEK Aten-supporter innan mötet i Aten skulle spelas.

Precis som i Split lär det vara ett rejält tryck i Thessaloníki i returen, vilket inte lär vara lätt att spela i för gästerna. Den grekiska säsongen har ännu inte inletts, men PAOK har åtminstone kunnat värma upp med ett dubbelmöte mot Beitar Jerusalem i den andra kvalomgången, där de spelade mållöst i det första och därefter körde över motståndet med 4-1 i returen.

Det lär knappast bli samma överkörning här, men PAOK gäller i alla fall som favoriter med hemmapubliken på Toumba Stadium i ryggen. Men det finns fortfarande många frågetecken kring PAOK som har försvagats något sedan fjolårssäsongen då de sålt av både Douglas Augusto och Sverrir Ingi Ingason. De är inte heller riktigt på samma nivå som de övriga tre grekiska topplagen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hajduk Split är i bra form

De kroatiska gästerna har fått en smakstart på den nya säsongen, och har tagit full pott på de tre öppningsmatcherna i den kroatiska ligan. Det är oerhört imponerande med tanke på vilket motstånd de har ställts inför. Två raka segrar mot Dinamo Zagreb och Rijeka är ett rejält styrkebesked, och de var också väldigt nära att förlänga sin segersvit mot PAOK i öppningsmötet senast.

Formen verkar det åtminstone inte vara något fel på för kroaternas del, och även om bortamatchen i Thessaloníki lär bli tuff så har de goda förutsättningar för att kunna överraska och avancera.

PAOK har blandat och gett lite under försäsongen, och hittar de formen ska de nog kunna säkra ett avancemang här, men det är lite oklart var de står i nuläget. Hajduk Split har visat på bättre resultat hittills och har redan kommit igång med sin säsong och därmed tycker jag att det är väldigt fina odds på att gästerna avancerar för hela 2.75 gånger pengarna hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1250kr i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: TIPS
Odds: 1.95
Bolag: Bet365
Spelstopp: 19:30, torsdag 17 augusti
TV: 
Stream: