Speltips PSV – Leicester 14/4: Öppen retur

Axel Sjödin Publicerat: 14 april 2022

Det avgörande mötet väntar i Eindhoven då PSV tar emot Leicester under torsdagskvällens Conference League.

PSV - Leicester

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Öppningsmötet slutade mållöst på King Power Stadium trots vassa målchanser åt båda hållen. PSV har i alla fall klarat av det första testet och har satt sig i en fin utgångsposition inför returen mot engelsmännen.

Leicester hade ett litet övertag på hemmaplan i det första mötet, men för en gång skull så rullade inte bollen Leicesters väg i Conference League-slutspelet. Sett till spelet så borde de nog ha åkt ut redan i förra omgången mot Rennes, men de klarade sig vidare på grunda av skärpa i avsluten i ett dubbelmöte som fransmännen annars dominerade.

PSV är nog ett mindre tufft motstånd än Rennes, men Leicesters prestationer har inte direkt alltid varit övertygande. Känslan är dock att Leicester har förbättrats något på senare tid även om de långt ifrån har varit samma starka lag som vi fick se under fjolårssäsongen.

De besegrade ett formstarkt Crystal Palace i helgen, trots att Brendan Rodgers roterade ut flera spelare för att vila inför torsdagens Conference League, vilket han tydligt prioriterar.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

PSV är favoriter hos spelbolagen

Holländarna lär vara nöjda med resultatet från det första mötet då de nu har chansen att avgöra dubbelmötet på hemmaplan. Leicester klev in som favoriter i kvartsfinalen, men det har nu skiftat och PSV är faktiskt rätt klara favoriter till att avancera hos spelbolagen i nuläget.

PSV är i fin form och är fortfarande med i titelstriden i Eredivisie där Ajax leder tabellen med fyra poängs marginal över ligatvåan PSV. Roger Schmidts mannar har dock en fin svit på 15 raka matcher utan förlust nu i alla tävlingssammanhang och har tre chanser på att kamma hem en titel i år då de dessutom ställs mot Ajax i finalen av den Holländska cupen på söndag.

Leicester är dock det starkare laget på papperet, även om det inte alltid har översatts till bra prestationer under säsongen. Även om PSV är favoriter hos spelbolagen så lär det med andra ord verkligen inte bli någon lätt match på torsdag, vilket de säkerligen är medvetna om.

I min mening så är Leicester faktiskt lite underskattade här, vilket inte är helt vanligt när det kommer till engelska lag ute i Europa. De imponerande som sagt knappast mot Rennes, men de ska ha tillräckligt med kvalitet för att gå vidare här även utan Jamie Vardy tillgänglig. När det är hela 2.42 gånger pengarna hos Expekt på att Leicester avancerar så är det svårt att motstå.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Leicester avancerar
Odds: 2.42
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:45
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: