Speltips Rennes – Leicester 17/3: Jämn tillställning

Axel Sjödin Publicerat: 17 mars 2022

Rennes har en tuff uppgift framför sig om de vill vända dubbelmötet mot Leicester i Conference League.

Rennes - Leicester

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Leicester gick segrande ur öppningsmötet med 2-0 och har således en klart fördel inför returen nere i Frankrike. Resultatet är dock missvisande i förhållande till hur matchbilden såg ut och Bruno Génésio lär gräma sig över att hans lag inte fick med sig någonting från en bra insats på bortaplan.

Det var Rennes som dominerade spelet tidigt, men det var Leicester som tog ledningen som tog ledningen i första halvlek genom Marc Albrightons kanon i krysset. Fransoserna hade flera vassa chanser att utjämna över matchen, men tillslut kunde Leicester istället utöka till 2-0 på tilläggstid, vilket ger dem ett stort övertag i dubbelmötet.

Rennes har varit i bra form under senare tid och ligger på fjärde plats i Ligue 1 i skrivande stund. De är bara en poäng bakom Nice på den sista Champions League-platsen och har stått för en stark säsong hittills.

De har fyra raka vinster i ligan nu och slog Lyon på bortaplan med övertygande 4-2 i helgen. Rennes är vassa och är klara favoriter till att vinna nu i returen. Frågan är bara om det räcker till för att vända tvåmålsunderläget de satte sig i förra veckan.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Leicester satsar fullt ut på Conference League

Det som talar för Leicester utöver det senaste resultatet är hur klubben tydligt prioriterar Conference League över andra matcher i nuläget. För bara ett par månader sedan så var Brendan Rodgers knappt insatt i turneringsformatet ens, men nu har det blivit Leicesters huvudfokus då det är deras bästa chans att ta sig ut i Europa nästa säsong.

Leicester är favoriter att vinna turneringen och det hade varit ett styrkebesked att slå Rennes redan i åttondelen, då även fransoserna ses som ett av de starkaste lagen kvar i turneringen.

Formen i ligaspelet har inte varit något vidare för Leicesters del, men de håller sig kvar kring mitten efter att nyligen ha slagit både Burnley och Norwich i början av mars. De håller sig på säkert avstånd från botten medan de numera fokuserar på Conference League, vilket visades inte minst då Rodgers valde att vila flera nyckelspelare i matchen mot Arsenal inför torsdagens drabbning mot Rennes.

Leicester hade en del problem mot fransmännen redan förra veckan och bortaformen har inte varit den starkaste för The Foxes. Rennes, stärkta av vinsten mot Lyon, bör kunna vinna den här matchen, frågan är bara om det räcker. Vi spelar i alla fall på den raka ettan här för 1.87 hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Leicester vinner
Odds: 1.87
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 18:45
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: