Speltips Roma – Bodö/Glimt 4/11: Revansch

Axel Sjödin Publicerat: 4 november 2021

Roma lär vara revanschsugna då de välkomnar Bodö/Glimt till Stadio Olimpico i Europa Conference League.

Roma - Bodö/Glimt

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bodö/Glimt stod för den klart största skrällen under turneringen hittills då de fullkomligt körde över Roma med 6-1 i motsvarande möte hemma i Norge. I Sverige snackas det ofta om fördelen som lag med konstgräs har mot europeiskt motstånd, men det finns inget konstgräs i världen som kan ursäkta den kollaps som Roma stod för mot norrmännen.

José Mourinho har det hett om öronen i Rom och ligaspelet har inte gått något vidare hittills trots väldigt stora investeringar kring en miljard kronor inför säsongen. Roma hänger dock kvar under toppen, men har redan hela 12 poäng upp till Napoli och Milan som redan har stuckit iväg rejält i tabellen.

Något måste hända snart för Romas del och de måste börja vinna stormatcher som de har haft väldigt svårt för, annars finns det risk för att Mourinhos sejour i Roma blir mer kortlivad än vad han hade hoppats på.

Efter att ha blivit förnedrade i Norge så är det såklart även mycket ära som står på spel här under torsdagskvällen, även om Roma klarat av ECL hyfsat hittills utöver mardrömsmatchen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bodö/Glimt har spelat bra

Norrmännen har dock inte ett dåligt lag, även om de såklart inte ska kunna mäta sig med Roma. De ser nämligen ut att gå mot sin andra raka ligavinst i norska Elitserien där de har sju poäng ned till ligatvåan med fem omgångar kvar att spela.

De leder även gruppen efter att ha vunnit två och kryssat en, så Bodö/Glimt har trots allt en fin säsong bakom sig och har presterat bra i Europa även mot de andra lagen i gruppen.

Får de med sig ett resultat från Rom så finns dessutom alla möjligheter att kunna sluta först i gruppen för norrmännen, men bortamatchen på Stadio Olimpico kommer såklart att vara den tuffaste matchen de ställts inför under säsongen och det är inte många som tror att de kan få med sig ett resultat här trots hur det såg ut senast.

Spel på resultat ger därmed inte så jättemycket, men Roma har stått för flera målrika matcher hittills då det har blivit 16 mål totalt under deras tre öppningsmatcher. Så vi kan nog förvänta oss en ganska målrik match här också från ett revanschsuget Roma med andra ord och väljer därmed spelet på över 3 mål asian hos Expekt för 1.73 gånger pengarna.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 3 mål (asian)
Odds: 1.73
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: