Speltips Roma – Zorja Luhansk 25/11: Mycket att bevisa

Axel Sjödin Publicerat: 25 november 2021

Roma kan säkra avancemang till slutspelet då de tar emot Zorja Luhansk hemma på Stadio Olimpico på torsdagskvällen.

Roma - Zorja Luhansk

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Roma har minst sagt haft en brokig säsong hittills under deras nya tränare José Mourinho. De återtog i alla fall femteplatsen i Serie A tidigare i helgen efter en vinst borta mot Genoa som satt långt inne för huvudstadsklubben.

Efter en period av sämre resultat så var det väldigt viktigt för Roma att återigen ta en trepoängare i ligan, men det är fortfarande mycket som behövs göras för att I Giallorossi ska lyckas övertyga sina tvivlare.

Tidigare säsonger har de haft det tufft mot storlag, men under hösten så har de gjort några riktiga plattmatcher även mot klart sämre motstånd. Innan landslagsuppehållet förlorade de till exempel borta mot Venezia med 2-3 och dubbelmötet mot de norska gruppledarna Bodö/Glimt drömmer nog Mourinho fortfarande mardrömmar om.

Det första mötet förlorade de i Norge med hela 1-6 och de lyckades inte ens utkräva sin revansch hemma på Olimpico då norrmännen höll dem till 2-2 i returmötet. De har fortfarande mycket att bevisa och mot Luhansk så ska det inte finnas på kartan att det blir annat än tre poäng i Rom, annars lär inte kritiken dröja.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Luhansk ska inte ha en chans

Efter ett dubbelmöte mot gruppjumbon CSKA Sofia så har ukrainska Zorja Luhansk lyckats skrapa ihop sex poäng i gruppen och är således bara en poäng bakom grupptvåan Roma. Med båda Roma och Bodö/Glimt kvar på schemat så ser det dock mörkt ut för Luhansk att nå slutspelet ifall nu inte Roma sjabblar bort sin chans nu på torsdag.

Zorja Luhansk som slutade trea i ligaspelet i våras har hängt med bra i kampen om Europaplatserna i den ukrainska ligan även i år, men oavsett så är det såklart enorm klasskillnad mellan trupperna.

Roma som värvade för omkring en miljard inför säsongen ska såklart inte ha några som helst problem att vinna detta på hemmaplan och i det första mötet i Ukraina så fick hemmalaget se sig besegrade med 0-3 av italienarna trots att Mourinho passade på att lufta många bänkspelare.

Trots Romas tveksamma form så ska klasskillnaden vara för stor här och Roma har samtidigt mycket att bevisa. De hade mått bra av att vinna en sådan här match med några bollar. Därmed känns spelet på Roma med -2 asian för 1.84 hos Expekt värt att spela inför matchen.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Roma -2 asian
Odds: 1.84
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: