Speltips Sivasspor – Köpenhamn 19/8: Sista chansen

Simon Pålsson Publicerat: 17 augusti 2021

Europa Conference League är bästa möjliga för FC Köpenhamn den här säsongen. Vinner man playoff mot turkiska Sivasspor?

Sivasspor - FC Köpenhamn

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det var kanske inte med den allra mest övertygande marginalen som FC Köpenhamn kunde ta sig förbi Lokomotiv Plovdiv och vidare i kvalet till Europa i förra kvalrundan. Det krävdes 4-2 på hemmaplan, efter 1-1 i det första mötet på bortaplan, för att man skulle gå vidare.

Men annars får man säga att FC Köpenhamn har en ganska stark inledning på säsongen bakom sig, med tre raka vinster i ligaspelet efter två raka kryss precis i början på säsongen.

Om vi ser till självbilden ser FC Köpenhamn sig som ett lag som hör hemma i Europa och en säsong med missat gruppspel skulle svida ordentligt. Det känns också som att man är lite illa ute då man lottats mot Sivasspor, även om man gäller som spelbolagens favorit inför båda matcherna.

Rutinen som finns i det här laget borde vara nog för att FC Köpenhamn ska ta sig förbi Sivasspor, men det första mötet på bortaplan kan bli lite krångligt.

Sivasspor har spelat två kvalrundor, mot Dinamo Batumi och Petrocub Hinesti, och tagit sig vidare med nöd och näppe där. Det krävdes förlängning i den senaste matchen, men till slut gick man vidare.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Odds på målspelet

FC Köpenhamn har inte imponerat på bortaplan alla gånger den här sommaren, men vi vet också att man extremt starka hemma på Parken och att det är där som man väntas avgöra det här dubbelmötet också.

Det faktum att FC Köpenhamn återigen får avsluta på hemmaplan gör att man kan sitta ganska lugnt i båten inför den första matchen. Här handlar det mest om att inte halka efter Sivasspor, utan skaffa sig ett så bra utgångsläge som möjligt.

Därför tror jag personligen att FC Köpenhamn lägger sig an med en mer försiktig inställning i den första matchen, och sedan siktar på att avgöra i returen.

Under 2,5 mål spelas till 1.75 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.75
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:00, torsdag 19 augusti 2021

Jämför odds: