Speltips Tottenham – Rennes 9/12: Pressat läge

Axel Sjödin Publicerat: 9 december 2021

Tottenhams överlevnad i Conference League står på spel då de tar emot den redan klara gruppettan Rennes i den sista omgången.

Tottenham - Rennes

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Spurs är piskade att vinna ifall de ska ha någon chans att avancera till slutspelet i Conference League då Vitesse förväntas vinna mot gruppjumbon Mura i gruppens andra match. Tottenham och Vitesse står båda på sju poäng inför sista omgången där målskillnad är det som skiljer de båda lagen åt.

Sedan Antonio Contes inträde i Tottenham så har klubben tagit tydliga steg i rätt riktning. På de fyra ligamatcher där han har suttit på tränarbänken så har de vunnit tre och kryssat en samtidigt som de bara har släppt in ett enda mål under samma period.

Med tanke på att Rennes inte har någonting att spela för så ser därmed förutsättningarna för en vinst väldigt goda ut för Spurs ifall de nu väljer att satsa nu på torsdag. Men insatsen mot slovenska Mura i den senaste omgången gör att det ändå finns en del frågetecken. Conte visade tydligt att Conference League inte är något prioriterat då bänkspelarna luftades och föll mot gruppjumbon med 1-2. Ifall de nu ville avancera så hade det varit mycket lättare att sätta spiken i kistan där och då.

Även ett b-betonat Rennes lär vara en tuffare match än formsvagt slovenskt lag som Mura. Det är möjligt att Conte kallt räknade med poäng senast, men de är nu i en tuff sits och ifall Vitesse lyckas vinna med flera bollar så kanske inte ens en vinst räcker mot fransmännen. Att corona har brutit ut i Tottenhams trupp gör inte saken lättare heller, men det är fortfarande oklart vilka spelare som är påverkade.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Rennes redan klara gruppsegrare

Gästerna har under hösten stått för en väldigt fin säsong i Ligue 1 där de ligga tvåa i ligan med nio poäng upp till serieledande PSG efter 17 spelade omgångar. De har visat upp fantastisk form på senaste med fyra vinster på deras fem senaste ligamatcher, där enda förlusten kom mot ett Lille som verkar ha börjat hitta formen igen.

Rennes har som sagt redan säkrat gruppsegern, vilket gör att de kanske inte riktigt går in på full styrka i norra London på torsdagen. Särskilt med tanke på att de har en tuff match mot Nice på söndag – ett lag som också överträffat förväntningarna rejält under hösten och ligger på fjärde plats i tabellen.

Conte lär nog ställa upp med ett starkt lag efter den pinsamma missen i Slovenien. Spurs lär också ha ett annat självförtroende nu efter att de har börjat klättra i Premier League och bör kunna vinna mot ett Rennes med tveksam motivation. Mycket beror såklart på hur allvarligt coronaläget är i Tottenham, men oftast brukar det vara begränsat till ett fåtal spelare. Vi vågar därmed trots allt spela på den raka hemmavinsten för 2.25 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tottenham vinner
Odds: 2.25
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00
TV:  tvtio logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: