Speltips Tottenham – Vitesse 4/11: Contes första match

Axel Sjödin Publicerat: 4 november 2021

Tottenham tar emot Vitesse i European Conference League i kamp om väldigt viktiga poäng.

Tottenham - Vitesse

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter att de tre inledande omgångarna avklarats så går Tottenham att finna först på tredjeplats i gruppen med fyra poäng. Något inte många hade trott på förhand då de gick in som väldigt klara favoriter i gruppen.

Det är istället franska Rennes som leder och förväntas ta ett ännu hårdare grepp om ledningen då de ställs mot Mura under torsdagskvällen medan de båda lagen bakom dem gör upp om andraplatsen i gruppen.

Tottenham har dock verkligen svängt mycket under säsongsinledningen med flera såväl vinst- som förlustsviter. I nuläget befinner de sig på nionde plats i Premier League och tränare Nuno Espirito Santo har fått utstå väldigt mycket kritik sedan han tog över klubben inför säsongen och efter att de förlorat mot Manchester United med 0-3 i helgen så fick det vara nog.

Nu har istället den mycket meriterade tränaren Antonio Conte tagit över klubben och matchen mot Vitesse blir hans första från tränarbänken. Även om ECL knappast lär vara högsta prioritet för ett lag som Tottenham så är de pressade att få med sig resultat i största allmänhet nu och det lär vara viktigt för Conte att inleda med en vinst efter hur det har sett ut tidigare i höst.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Vitesse kommer få det tuffare den här gången

Holländarna besegrade Tottenham i det första mötet i Arnhem och gick därmed förbi engelsmännen i gruppen. Nu ställs de dock inför en mycket tuffare uppgift då de behöver resa till London och försöka få med sig ett resultat i en match där Tottenham knappast lär underskatta dem.

Vitesse verkar i alla fall vara i rätt bra form inför torsdagens möte då de har vunnit tre av deras fyra senaste i den inhemska ligan. De befinner sig i nuläget på femte plats i Eredivisie med ett litet gap upp till de andra topp-fyra-klubbarna.

Men trots detta så är det inte många som tror att de ska kunna få med sig ett resultat från London. I och med Contes inträde lär som sagt matchen också tas på större allvar för hemmalagets del.

Conte brukar vara skicklig på att sätta en väl fungerande defensiv och även om han inte har haft tid att arbeta länge med klubben så lär det vara där som han fokuserar sina krafter först och lär gå in i matchen med målet att hålla nollan. Därmed spelar vi på att Tottenham vinner mot noll för 2.00 gånger pengarna hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tottenham vinner mot noll
Odds: 2.00
Bolag: 888sport
Spelstopp: 21:00
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: