Dagens CL-dubbel & specialspel onsdag 20 februari

Simon Pålsson Publicerat: 20 februari 2019

Specialspel och en matig dubbel till 3,63 gånger pengarna. Det är vad som väntar inför onsdagens åttondelsfinaler i Champions League. 

Annons:

Champions League går in i sin sista dag den här veckan och det är minsann inga dåliga matcher som ska runda av åttondelsfinalernas första runda. Atletico Madrid tar sig an Juventus när Cristiano Ronaldo återvänder till den spanska huvudstaden. Parallellt spelas en tuff match mellan Schalke 04 och Manchester City.

Som ett komplement till ordinarie speltips dukar vi också upp en CL-dubbel med två tillhörande specialspel – ett från varje åttondelsfinal.

Dagens CL-dubbel onsdag 20 februari

21:00, Atletico Madrid – Juventus, båda lagen göra mål (2,15)
21:00, Schalke 04 – Manchester City, Manchester City vinner första halvlek (1,69)

Totalt odds: 3,63 gånger pengarna hos Bethard

Annons:
  Rygga kupongen hos Bethard – få 500 kronor omsättningsfritt!

Onsdagens specialspel

Atletico Madrid – Juventus: Halvtidsresultat 0-0 (2,33)

Två lag som egentligen är väldigt bekväma med att inte föra matchen. Det är vad som väntar när Atletico Madrid och Juventus gör upp i en åttondelsfinal i Champions League. Det betyder också att det kommer att vara en synnerligen intressanta match – inte minst sett över 180 minuter – som nu ska avgöras mellan två kandidater till att gå hela vägen.

På sin hemmaplan är Atletico Madrid extremt starka, men med tanke på hur farliga spelare som finns i Juventus räknar vi med att utgångspositionerna blir aningen försiktigare hos hemmalaget nu. Inte minst inledningsvis. Att hålla nollan på hemmaplan är av yttersta vikt inför returen.

Juventus är förmodligen nöjda med 0-0 ett tag, men kommer att försöka gå hårt på kontringar, fasta situationer och i faser av matchen där Atletico Madrid tappar fokus. Det lär inte hända under matchens inledande halvlek.

Under 0,5 mål i första halvlek spelas till 2,33 gånger insatsen hos Unibet.

Schalke 04 – Manchester City: Sergio Aguero tvåmålsskytt (5,00)

Sergio Aguero fortsätter att spruta in mål i det inhemska ligaspelet och nu är förhoppningen att den argentinske anfallaren kan vara den som ställer sig i främsta ledet även i Champions League. Borta mot Schalke 04 vore det märkligt om han inte hamnar i fokus.

Vår känsla är att Manchester City kommer att gå stenhårt för vinsten här. Det gäller att döda det här dubbelmötet så tidigt det bara går. Att sätta Sergio Aguero i många situationer i offensivt straffområde är det säkraste sättet att vinna matcher – det har visat sig många gånger förr.

5,00 gånger insatsen på att Sergio Aguero ska näta två gånger om. Det känns som ett trevligt odds.

Båda specialspelen är hämtade från Unibet.

Annons:
  Rygga spelen hos Unibet – 500% upp till 500 kronor!

Annons: