Dagens Dubbel | Rekar & odds | Allsvenskan & Superettan: Lördag 17 juli

Axel Sjödin Publicerat: 12 juli 2021

Vi har valt ut Dagens Dubbel från Lucky Sports med två heta möten från Allsvenskan och Superettan.

Dagens Dubbel från Lucky Sports

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Superettan har dragit igång igen och schemat är således proppfullt av svensk fotboll. Helgen bjuder på några fina matcher från såväl Superettan som Allsvenskan och under lördagen har vi plockat lite från båda ligorna till dagens dubbel.

Det blir mycket skånskt när vi tar en närmre titt på Malmös match mot Degerfors och bakar in det i en dubbel tillsammans med det mycket intressant Skånederbyt mellan Landskrona och Trelleborg från toppen av tabellen i Superettan.

Dagens dubbel landar på oddset 3.98 gånger insatsen hos Lucky Sports.

24 TIMMAR PÅ DIG – DUBBLA UPP ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Sveriges roligaste bonus från Lucky Sports ger dig ett dygn att dubbla din insättning. Annars får du pengarna tillbaka. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – dubbla upp eller få pengarna!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: Båda lagen gör mål i Degerfors – Malmö (1.60)

Degerfors tar emot serieledande Malmö under lördagen och har en god chans att lyckas åstadkomma någonting här. Trots att de åkte på rejält med pisk förra helgen när de förlorade med 1-5 mot ett Hammarby som haft mycket att bevisa så har Degerfors ändå haft en bra säsong hittills.

Med 14 poäng på 10 matcher så ligger de precis bakom topplagen fortfarande och även om Malmö såklart är en väldigt tuff motståndare så har man trots allt ett rätt bra läge att kunna rubba dem här. Malmö matchas nämligen hårt med Champions League-kval under veckorna och nu senast i tisdags stod man för en medioker insats borta mot Riga i en match som slutade 1-1.

Det räckte dock för att Malmö skulle ta sig vidare till andra omgången, vilket gör att man ställs mot finska HJK redan på onsdag igen. Kanske går man alltså inte all-out här mot Degerfors med andra ord.

Det kanske inte räcker till poäng för Degerfors, men vi tror ändå att de ska kunna få hål på Malmö. Skåningarna har trots dominans ofta släppt in baklängesmål, det är faktiskt först på elfte plats i tabellen vi hittar ett lag som släppt in fler mål än Malmö, vilket är anmärkningsvärt. Att båda lagen gör mål spelas således för 1.60 hos Lucky Sports.

Bet 2: Hemmaseger i Landskrona – Trelleborg (2.49)

Lördagen bjuder inte bara på allsvensk action, från Superettan bjuds vi även på ett hett skånskt derby mellan serieledande Landskrona BoIS och Trelleborg som i allra högsta grad är med i toppstriden på fjärde plats. Båda lagen var inför sommaruppehållet i väldigt fin form och har tre raka segrar i ryggen inför toppmötet.

Det är dock alltid svårt att sia om huruvida formen hållit i sig under uppehållet, Trelleborg har till exempel inte ens spelat en vänskapsmatch under den här tiden. Men från det senaste vi sett har det i alla fall sett väldigt bra ut. Trelleborg hade en svagare period nyligen men lyckades besegra toppkonkurrenterna Sundsvall och Värnamo i två raka matcher, vilket tog dem direkt tillbaka till toppstriden igen.

Landskrona är dock det lag som sett bäst ut under våren och de toppar även mycket riktigt tabellen inför återstarten av Superettan här. De har ännu inte förlorat på hemmaplan och har 4-2-0 i facit hemma på Landskrona IP. Landskrona borta kan mycket väl vara den tuffaste matchen på säsongen och det är svårt att inte ta oddset 2.49 när de spelar hemma även när motståndet kommer i form av Trelleborg.

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM i Degerfors – Malmö & Landskrona vinner
Odds: 3.98
Bolag: Lucky Sport
Spelstopp: 15:00
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+