Dagens Dubbel | Rekar & odds | Copa America: 2 juli 2021

Simon Pålsson Publicerat: 1 juli 2021

Copa America 2021 är framme vid sina kvartsfinaler och under fredagskvällen spelas de två första. Vi har dagens bästa speltips i en dubbel från Sydamerika.

Dagens Dubbel från Lucky Sports

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Såklart finns det all anledning att hålla ögonen på EM-kvartsfinalerna som spelas på fredagen, men efter att matcherna i Europa är över kan man faktiskt zappa över för att se den sydamerikanska motsvarigheten till EM.

Copa America är framme vid sitt slutspel efter ett intensivt gruppspel. Åtta av tio lag har tagit sig till kvartsfinalerna och nu ska allting till att avgöras.

Peru – Paraguay
Brasilien – Chile

Här har vi valt att gå hårt på en jackpott och en riktig högoddsare till kupong. Oddset 26.88 gånger insatsen finns i skrivande stund att hämta hos Lucky Sports.

ANTAR DU UTMANINGEN? Lucky Sports har en rolig och utmanande bonus för nya kunder. Gör en insättning – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du dina pengar tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: Peru – Paraguay slutar 1-1 (5.60)

I vårt ordinarie speltips inför kvartsfinalen mellan Peru och Paraguay har vi valt att gå hårt på målmarknaden och har hittat ett odds som oddssättarna varit lite väl generösa med. Men hela analysen bygger på att det här är ett möte mellan två lag som mycket väl kan göra mål framåt.

Peru och Paraguay, båda två får man faktiskt säga, har nu fått en drömväg mot en semifinal i Copa America. Peru spelade final i turneringen så sent som 2019 och har visat att man kan resa sig i slutspelet, och en bättre chans än så här har Paraguay inte haft på länge. Det gör att jag tror att båda lagen går för det tidigt.

Men senare i matchen kommer båda, i händelse av ett oavgjort resultat, nog att bli mer försiktiga. 1-1 är därmed ett rimligt speltips på förhand. Det finns till 5.60 gånger såsen hos Lucky Sports.

Bet 2: X (oavgjort) i Brasilien – Chile (4.80

Som värdland och med tanke på den otroligt stjärnspäckade trupp Brasilien har med sig till mästerskapet är det klart att man är favoriter inför en kvartsfinal mot Chile. Men det är trots allt en tuff motståndare som väntar.

Chile tog poäng mot både Argentina och Uruguay i gruppspelet. I många fall är man väldigt svåra att slå, även om man har lite problem att själva vinna matcherna. Men jag har svårt att se hur Chile inte ska kunna göra det här till en jämn historia.

X (oavgjort) till hela 4.80 är i sig ett väldigt fint odds för en tv-peng.

Tillsammans ger denna dubbel fina 26.88 gånger insatsen hos Lucky Sports. Prova deras roliga bonus nu. Den ger dig 24 timmar att dubbla dina insatta pengar – annars får du insättningen tillbaka. En försäkring utöver det vanliga alltså.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: 1-1 & X (oavgjort)
Odds: 26.88
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 23:00, fredag 2 juli 2021
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: