Speltips England – Tyskland 31/7: EM-final

Axel Sjödin Publicerat: 31 juli 2022

EM 2022 ska avgöras nu på söndag och i final hittar vi hemmalaget England mot de flerfaldiga Europamästarna Tyskland.

England - Tyskland

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är bäddat för en väldigt spännande final mellan två fotbollsnationer som ser varandra som rivaler. England har gått hela vägen till final i ett EM på hemmaplan och även om deras drömmar om titlar alltid verkar gå i kras på herrsidan så är det kanske dags för bucklan att “komma hem” på damsidan.

I semifinalen mot Sverige så var det inget som helst snack om vilket som var det bättre laget då England körde över svenskorna med klara 4-0 och bokade sin plats i finalen. Det var klasskillnad rent ut sagt och England är verkligen värdiga finalister i år.

De körde över motståndet i gruppen med den totala målskillnaden 14-0 och maximal poängskörd på det. Sedan slog de ut turneringsfavoriten inför EM i form av Spanien i kvartsfinal.

De leds av den tyska huvudtränaren Sarina Wiegman-Glotzbach och har sedan hennes inträde tagit nästa kliv som landslag. Nu har hon chansen att leda sitt England till sitt första EM-guld någonsin mot sina egna landsmän.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Två defensivt starka lag

Tyskorna saknar inte direkt Europatitlar då de inför det förra mästerskapet hade vunnit EM sex gånger på rad. Nu är de tillbaka i en EM-final, vilket de aldrig har förlorat på damsidan på sju försök. Men historisk statistik gör inte mycket för just söndagens drabbning där de möter ett väldigt starkt England.

Även Tyskland har dock imponerat väldigt mycket och tog sig ur dödens grupp med bravur utan att släppa in ett enda mål. Deras första insläppta mål kom först i semifinalen mot Frankrike där de tillslut vann en jämn match med 2-1.

Tysklands bästa match i turneringen kom dock i gruppspelet mot Spanien där de höll en riktigt hög nivå, annars så har de inte riktigt imponerat på samma vis som England har gjort. Det är två defensivt väldigt starka lag som möts och Tyskland kan nog få en del problem då Alexandra Popp har sett ganska isolerad ut uppe i anfallet till och från.

Med hemmapubliken i ryggen så bör England kunna ta detta trots att de möter ett tufft motstånd. Sättet de monterade ned Sverige på var väldigt övertygande och de ska nog kunna få hål även på Tyskland med sin väldigt vassa offensiv. Vi spelar därmed på den raka ettan här för 2.55 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: England vinner
Odds: 2.55
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:00
TV:  svttva logo
Stream:  svtplay logo

Jämför odds: