Speltips Spanien – Finland 8/7: Förkrossande favoriter

Axel Sjödin Publicerat: 6 juli 2022

Grupp B drar igång sina matcher och först ut är Spanien mot Finland i en match som inte förväntas bli särskilt spännande.

Spanien - Finland

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett mer ojämnt möte än såhär blir nog svårt att hitta i mästerskapet då en av titelfavoriterna i form av Spanien möter ett av turneringens svagaste lag i Finland. Oddsen för den raka ettan ligger strax under 1.05 gånger pengarna, vilket säger en del om vilket förkrossande favoritskap som Spanien har inför matchen.

I vad som tituleras som dödens grupp så lär det vara tacksamt att få inleda mot den förmodade slagpåsen Finland och därmed tidigt ta en välbehövlig trepoängare för Spaniens del. Deras landslag har bara blivit bättre och bättre och även om de inte direkt har imponerat i de senaste mästerskapen så tillhör de som sagt en av favoriterna här.

Mycket beror på att halva truppen i stort sett består av det Barcelona som har haft hejdlösa framgångar i klubbfotbollen under det senaste året där de har slagit rekord på rekord med smått ofattbara resultat. De vann till exempel La Liga med 30 vinster av 30 möjliga med en total målskillnad på 159-11. Det är svårt att ta in.

Det återstår att se ifall de kan ta med sig detta till landslaget. Men grunden med den spanska tiki-takan finns där från klubbfotbollen och har precis som på herrsidan varit nyckeln till de spanska framgångar som har skördats i internationella mästerskap.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det finns inte mycket hopp för Finland

Finland fick en mardrömslottning i detta EM då de ställs mot Spanien, Danmark och Tyskland i den klart tuffaste gruppen i mästerskapet. Allt annat än tre raka förluster och en biljett raka vägen hem får ses som en skräll, vilket såklart aldrig är de förutsättningar man vill gå in i en turnering med.

Men de ska vara stolta över att de lyckades kvala in, vilket de gjorde genom att toppa kvalgruppen över Portugal utan att förlora en enda match. Så nog kan Finland hävda sig mot lite sämre lag, men till skillnad från herrsidan så finns inte riktigt samma bredd bakom toppnationerna som alltid lyckas kvala in till mästerskapen.

Spanien är som sagt tunga favoriter här, men det är inte en helt lätt match att läsa på förhand. Med tanke på spanjorskornas starka bollinnehav så lär i alla fall chanserna för Finland att gå framåt vara få och de saknar nog en del kvalitet för att kunna hota Spanien på riktigt. Finland har dessutom gått mållösa mot starkt motstånd fyra gånger om under året och därmed känns spelet på att Spanien vinner utan att släpper in mål för 1.52 hos Expekt som ett bra spel här.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Spanien vinner mot noll
Odds: 1.52
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:00
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: