Speltips inför Argentina – Japan 10/6: Tungt möte i VM

Simon Pålsson Publicerat: 7 juni 2019

Argentina mot Japan i ett av måndagens hetare möten i VM 2019, som nu spelas i Frankrike. Japan gäller som favoriter i vårt speltips den 10 juni 2019.

Annons:

Damernas världsmästerskap smög igång redan på fredagskvällen när värdnationen Frankrike tog sig an Sydkorea. Det var en fin inledning på det mästerskap som av allt att döma ser ut att bli någonting alldeles extra. Det är tydligt att fotbollen är på gång på allvar även på damsidan.

På måndagen kliver två andra intressanta lag in i tävlingen. Ett lag som ofta är att räkna med på damsidan är Japan och mycket riktigt gäller laget som favoriter mot Argentina i sin premiärmatch. Å andra sidan har det argentinska laget ett par riktigt spännande spelare som gör dem sevärda. Det är värt att ha med sig.

Däremot är spelbolagen väldigt ensidiga i sin värdering inför premiärmatchen mellan lagen. 29,00 gånger pengarna är det högsta oddset på att Argentina avgår med segern, varpå du som mest kan få 1,11 (!) gånger insatsen på japansk vinst. Det vittnar en hel del om det enorma favoritskap som vilar på japanerna.

Målsnålare än väntat

Det är också viktigt att notera att spelbolagen därmed också förväntar sig en synnerligen offensiv match, då mest troligt för att Japan väntas ösa in ett par mål framåt. Argentina har sina styrkor i offensiven, men släpper in på tok för mycket mål för att kunna hota bättre lag. Däremot behöver laget nu omvärdera sin inställning till matcherna för att världsmästerskapet inte ska bli direkt smärtsamt.

Fram till världsmästerskapet har Argentina spelat träningslandskamp mot Uruguay och vann då med bekväma 3-1. I övrigt har laget svag erfarenhet från mästerskap på damsidan och senaste gången de spelade i ett så stort sammanhang var alltså 2008. Då mötte man bland annat Sverige i OS-slutspelet.

Här tror vi på antingen 0-2 eller 0-3 till Japan, men att det ska explodera alldeles galet mycket känns inte som det rätta att förvänta sig så här tidigt i turneringen.

Under 3,5 mål spelas till 1,76 gånger pengarna hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:   Under 3,5 mål
Odds:  1,76 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  18:00, måndag 10/6
TV:   tvtolv logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.