Speltips inför Australien – Brasilien 13/6: Två guldkandidater

Simon Pålsson Publicerat: 13 juni 2019

Brasilien öppnade med vinst och Australien åkte på en käftsmäll. Det gör att pressen är stor inför torsdagens möte den 13 juni. Ett perfekt läge för speltips.

Annons:

VM 2019 har i stora delar varit ett favoriternas mästerskap hittills och egentligen har inte skrällarna varit särskilt många. Det är lite så på damsidan, som fortsatt är en i sammanhanget relativt ung sport i många länder, att skillnaderna mellan de bästa och de lite sämre nationerna är väldigt stora. Det är å andra sidan någonting vi känner igen från herrarnas världsmästerskap med blåbärsnationer där också.

Hur som helst smällde Italien till med lite av en skräll i sin första match när laget vann med 2-1 mot Australien. Det var en förlust som Australien, en liten outsider till att plocka hem hela turneringen, inte hade förväntat sig. Det gör också att laget helt plötsligt hamnat i ett tufft läge med press på sina axlar.

Upplägget i stundande världsmästerskap är såklart att två lag från varje grupp går vidare till semifinal, men det finns också chans för ett par treor att ta sig vidare. Men då är det poäng som avgör och för att Australien ska koppla greppet om en sådan placering (eller helst en direktplats) finns det inte utrymme för fler snedsteg. Men nu väntar Brasilien, en alltid tuff publikfavorit att ställas mot.

Brasilien har tappat

För den som inte följer damfotbollen lika intensivt är det viktigt att notera att det brasilianska landslaget inte längre är på samma nivå som för ett par år sedan. Då var laget alltid en given kandidat till VM-guld med världens bästa fotbollsspelare, Marta, i sina led. Den tiden är tyvärr till stora delar förbi.

Med det sagt har det brasilianska landslaget en högstanivå och en tradition som gör att man inte kan räkna bort laget. Det vågar vi ändå påstå. I skrivande stund finns det dock många lag som är troligare världsmästare enligt spelbolagen. Hos Bethard betalar ett brasilianskt VM-guld trots allt hela 34,00 gånger pengarna, att jämföra med 3,75 på USA och Frankrike samt 41,00 gånger insatsen på Sverige.

Men Brasilien gjorde vad man behövde i premiären och slog Jamaica med 3-0. Det är återigen ett lag som man ska slå. Å andra sidan har Brasilien inga andra vinster under 2019 och inför VM 2019 stod laget på nio (!) raka förluster. Detta efter att ha varit väldigt fina i Copa America tidigare. Det ska sägas att det var mestadels betydelselösa matcher, men inte är det särskilt härlig läsning ändå.

Här tror vi att offensiven hamnar i fokus och inte minst Australien måste ta stora risker. Det måste till en vinst här. Så är det bara.

Båda lagen göra mål spelas till 1,60 gånger såsen hos Betfair.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,60  (Jämför alla odds)
Bolag:  Betfair
Spelstopp:  18:00, torsdag 13/6
TV:   tvtolv logo cmorefotboll logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.