Speltips inför Brasilien – Jamaica 9/6: David mot Goliat

Spelbloggare Publicerat: 5 juni 2019

VM-debutanterna Jamaica ställs inför en tuff – närmast omöjlig? – uppgift när de ryker ihop med ett flera klasser bättre Brasilien, men det behöver inte betyda att siffrorna skjuter rakt upp i höjden.

Annons:

Det är en stor ära för Jamaicas damer att skriva historia med ett första världsmästerskap, men väl på den här scenen får de det svårt att räcka till och ska förstås heller inte dito. Blir att kämpa på bäst de kan. En chans för spelarna att visa framfötterna, stärka deras fotbollsaktier och synas inför större aktörer.

Brasilien har känts hetare, det utmärkta VM-kvalet till trots. Det finns flera nationer som är att värdera som, på pappret, vassare – men visst finns kapaciteten att utmana en bit framåt i mästerskapet.

Det stora orosmolnet är den hemska formen som visats upp inför detta VM – med nio (!) raka förluster i vänskapsmatcher. Givetvis annat nu när det vankas tävlingsfotboll på den största av scener, men det kan tyda på vissa bekymmer. Upp till bevis nu och inte minst Australien samt Italien i de andra gruppspelsmatcherna.

Bäst odds på Brasilien att vinna matchen dukas, i skrivandets stund och när spelet publicerades, under lördagskvällen, ställer Bwin ut – 1,10. Det raka skrällspelet betalar i sin tur 26,0x hos Betfair Sportbook.

Målsnålt?

Premiär. Nerver. Ett Jamaica som kommer krypa ihop djupt och i största möjliga mån försöka ha 11 pjäser på rätt sida av bollen, i försvarsposition när Brasilien rullar boll på offensiv planhalva. Kan säkert dröja innan det släpper för brassarna.

Beaktas ska också att superstjärnan Marta, som spelat för bland annat svenskklubbarna Tyresö samt Rosengård, missar matchen med en skada. Offensivt avbräck.

Jamaicas Khadija Shaw är ett framtidslöfte – hon smällde in mål på löpande band i kvalet – och hon blir att se upp med för Brasilien, men utöver henne är hoten få. En hållen nolla borde vara nära till hands för Brasilien.

Summa summarum: (relativt) målsnålt?

Under 4,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid fyra stycken – tas till 1,66 gånger pengarna hos 888sport.

Annons:
  Rygga spelet hos 888sport – Få 500% extra upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 4,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,66 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport
Spelstopp: 15:30, söndag 9/6
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.