Speltips inför Chile – Sverige 11/6: Svensk VM-premiär

Simon Pålsson Publicerat: 9 juni 2019

Sverige spelar VM-premiär mot Chile tisdagen den 11 juni 2019 och då är ett speltips mer än välkommet. Matchen är extremt viktig.

Annons:

Efter att premiären i VM 2019 spelades redan i fredags är det nu dags för Sverige, som tillhör den sista gruppen i mästerskapet, att kliva in i handlingarna på tisdagskvällen. Det är skarpt läge direkt för Peter Gerhardsson och hela landslaget, som behöver vinna premiären mot Chile för att inte hamna i ett prekärt läge direkt.

Som brukligt är det två lag från varje fyralagsgrupp som tar sig vidare till slutspel och enligt spelbolagen är det givet att Sverige, strax bakom USA, ska ta sig vidare till åttondelsfinal. Någonting annat vore en stor missräkning. Övriga lag i gruppen är alltså Thailand och USA. Sverige borde rimligen städa av Chile och Thailand utan problem.

Hur som helst har Sverige sett ganska starkt ut i förberedelserna och kommer från vinster mot såväl Sydkorea (gånger två) och Österrike. Det gör att laget har fint självförtroende inför det att det ska smälla på allvar.

Chile räcker inte till

Chile å sin sida har förlorat mot Tyskland och spelat oavgjort mot ett ganska svagt Colombia nu i maj månad. 2-0-förlusten mot tyskarna var rejält i underkant och visar snarare lagets bristande offensiva spets.

Sverige, som har en defensivt stark trupp, bör rimligen kunna hålla tätt.

Målvakter: Hedvig Lindahl, Zecira Musovic, Jennifer Falk.
Backar: Nilla Fischer, Amanda Ilestedt, Linda Sembrant, Jonna Andersson, Magdalena Eriksson, Hanna Glas, Nathalie Björn.
Mittfältare och anfallare: Caroline Seger, Julia Roddar, Elin Rubensson, Julia Zigiotti Olme, Kosovare Asllani, Fridolina Rolfö, Sofia Jakobsson, Stina Blackstenius, Mimmi Larsson, Olivia Schough, Anna Anvegård, Lina Hurtig, Madelen Janogy.

Däremot tror vi inte att matchen kommer att explodera vad gäller mål. Sverige är inte riktigt det där laget längre.

Chile +2,5 spelas till 1,65 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Chile +2,5
Odds: 1,65 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  18:00, tisdag 11/6
TV:   tvfyra logo cmorefotboll logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.