Speltips inför England – Argentina 14/6: Rivalmöte i VM 2019

Simon Pålsson Publicerat: 14 juni 2019

Det blir ett fullkomligt givet målspel som gäller inför VM-mötet mellan England och Argentina fredagen den 14 juni 2019.

Annons:

För den som har hyfsat koll på modern historia är det ingen hemlighet att det finns täta rivalband mellan England och Argentina. Det här grundar sig i det så kallade Falklandskriget, där de båda nationerna helt enkelt aspirerade på samma landområde utanför den argentinska kusten.

Det är en konflikt som delvis lever kvar i dag, även fall de diplomatiska relationerna mellan länderna inte alls är spända på det sättet längre. Däremot har man tagit fasta på det här när det kommer till sport i allmänhet och fotboll i synnerhet. Där har mötena mellan Argentina och England ofta en extra krydda, vilket vi har sett många gånger genom historien på herrsidan.

Nu ska vi se om det här är någonting som även smittar av sig på damsidan. För på fredagen är det dags för England och Argentina att göra upp om tre viktiga poäng i gruppspelet av VM 2019. På förhand är engelskorna enorma favoriter då det är ett genomgående bättre lag, men Argentina imponerade i premiären genom att plocka poäng av Japan.

Självklart målspel

England är ett av världens föregångsländer när det kommer till damfotboll och dess utveckling på senare år. Det är tydligt att hela landet nu prioriterar damernas fotboll högre och att flera storklubbar satsar på damsektioner talar sitt tydliga språk. Världens största klubb Manchester United har till exempel inlett en tung satsning, vilket även Chelsea och Arsenal (bland andra) gjort sedan tidigare.

Det har gjort att det finns en god stomme av spelare i det engelska landslaget som gör England konkurrenskraftiga. Det räckte också till en 2-1-vinst mot Skottland i premiären och en till trepoängare här skulle seal the deal vad gäller att ta sig till åttondelsfinal. Räkna med att det är målsättningen.

Men Argentina visade mot Japan att de är ett lag som kan försvara och även fall det är ett bra snäpp upp till europeiska och asiatiska länder har Argentina någonting på gång. Nu fortsätter laget med en låg defensiv.

Under 3,5 mål spelas därför utan att blinka till 1,78 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3,5 mål
Odds:  1,78 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  21:00, fredag 14/6
TV:  tvtolv logocmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.