Speltips inför England – Kamerun 23/6: Utklassning – eller inte?

Simon Pålsson Publicerat: 17 juni 2019

England gick rent genom gruppspelet och ställs nu mot ett Jamaica som gick vidare tack vara en vinst senast mot Nya Zeeland. Engelskorna är förstås storfavoriter men vi tror inte på utklassningssiffror.

Annons:

Phil Nevilles England kom till det här mästerskapet med ett imponerande facit bestående av 36 raka VM-kvalmatcher utan förlust.

Det, i världen, fjärderankade landslaget vann också samtliga tre matcher i gruppspelet men det finns fortfarande mer att önska av lagets offensiv.

I premiären besegrade man Skottland med 2-1, därefter Argentina med 1-0 och senast Japan med 2-0. Således har man inte direkt öst in mål och i gruppfinalen mot Japan var det, i stora delar, japanskorna som hade ett spelmässigt övertag.

Kamerun ställdes mot tufft motstånd i de två inledande matcherna där man föll mot Kanada med 1-0 och Nederländerna med 3-1.

I en mycket jämn sista batalj mot Nya Zeeland lyckades man till slut vinna med 2-1 efter ett avgörande i den 95:e minuten.

England gör sällan många mål

I och med segern senast lär Kamerun komma med en positiv känsla till det här mötet. England är storfavoriter men deras offensiv har inte riktigt lossnat ännu.

Om England ska gå riktigt långt i den här turneringen behöver de höja sig en nivå. För att ta sig vidare ifrån den här matchen räcker dock att de gör en habil insats.

England är, framförallt, stabila i sina prestationer men man har inte gjort mer än två mål i någon av sina sju senaste matcher.

Kamerun visade att man kan stå upp ganska väl mot högkvalitativa lag som Kanada och Nederländerna och en hel del pekar mot att man inte kommer skänka bort den här matchen heller.

Oddsättarna tror på många mål men vi finner, givet resonemanget ovan, mest spelvärde i ett underspel. Till 1.61 gånger insatsen blir spelet att det kommer bli under 3,5 mål totalt.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3,5 mål
Odds:  1,61 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  17:30, söndag 23/6
TV:   tvfyra logo cmorefotboll logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.