Speltips inför England – USA 2/7: Semifinal nummer ett

Spelbloggare Publicerat: 1 juli 2019

Nu smäller det! Dam-VM:s första semifinal – England mot USA. Ett av länderna blir kommande motstånd för Sverige. Dagens bästa speltips hos oss på Spelbloggare.se är presenterat.

Annons:

Dam-VM 2019 har varit en sensation, ett mycket lyckat mästerskap och här på svensk mark är hajpen total i och med landslagets stora framgångar.

Oavsett utfall i denna semifinal samt den mellan Tyskland och Sverige kommer en av dessa nationer ställas mot de svenska damerna, antingen i den stora finalen alternativt i bronsmatchen.

Mästerskapets stora förhandsfavorit var, såklart, topprankade USA. De har vunnit deras fem VM-matcher, alla under ordinarie speltid, men inte alltid imponerat fullt ut. Det har emellertid varit med kniven mot strupen såväl mot Spanien som Frankrike i slutspelet; 2-1-vinster i matcher som hade kunnat sluta annorlunda sett till hur de utvecklades.

Även England har vunnit deras fem mästerskapsmatcher och bara bättre, bättre och bättre har de sett ut. I den första slutspelsfasen skickades Kamerun ut med 3-0 och därefter Norge med identiska siffror. Ännu har de lyckats undvika de tuffaste av motståndare – tills nu. Upp till bevis.

En av de klaraste styrkorna i USA är deras fysisk och där har de haft en klar fördel genom hela mästerskapet och kommer mest sannolikt också ha det mot England, men eventuellt inte lika stor. En annan typ av uppgift, månne?

Överspel

Från ett par lite halvdana matcher i upptakten av mästerskapet, till att bara bli bättre. England har höjt tempen och formen med tiden. 3-0-krossen av Norge senast var imponerande, men givetvis är det en helt annan sak att ställas mot världsettan USA. Betydligt mycket mer som krävs.

Ett hot ska de i alla fall betraktas som, England. På två slutspelsmatcher har det blivit sex mål framåt och USA har visats sårbara – släppte in mål mot såväl Spanien som Frankrike, 2-1-vinster, och det hade kunnat bli fler i dessa.

I egenskap av den bättre parten räknar vi iskallt med att USA kommer greppa taktpinnen, sätta England under press och trycka upp positionerna – något som väntas öppna upp ytorna.

För England har tre av fem VM-matcher innehållit minst tre baljor. En av de övriga exakt två. För USA är statistiken är statistiken 4/5. Övrig spelades mot Sverige, en 2-0-vinst.

Över 2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt två mål – tas till 1,61x hos 888sport.

Annons:
  Rygga spelet hos 888sport – Få 500% upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,61 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport
Spelstopp: 21:00, tisdag 2/7
TV:  tvfyra logo cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.