Speltips inför Frankrike – Brasilien 23/6: Toppmöte i åttondelen

Simon Pålsson Publicerat: 18 juni 2019

Värdnationen tar emot Brasilien i åttondelsfinalen och det mesta pekar mot att man kommer göra processen kort med Marta och company.

Annons:

Frankrike är, kanske, det lag som har imponerat mest av alla så här långt i turneringen. I premiären besegrade man Sydkorea med 4-0 och därefter har man vunnit mot Norge och Nigeria med 2-1 respektive 1-0.

Det som, framförallt, har stuckit ut är farten och tempot i anfallsspelet. I senaste matchen mot Nigeria blev det dock oväntat jämnt då det dröjde fram till den 79:e minuten innan man kunde avgöra på straff.

När Brasilien nu stundar i åttondelsfinalen lär vi se en tempohöjning pådriven av hemmalaget.

Brasilien kom till det här mästerskapet med en förlustsvit på nio raka matcher. Men i premiären lyckades man bryta den trenden då man vann mot Jamaica med 3-0.

Därefter har man förlorat med 3-2 mot Australien efter en tappad 2-0-ledning och senast tog man, i pressat läge, en imponerande 1-0-seger mot Italien.

Brasilien kommer inte hinna med

Att Frankrike är bra råder det ingen tvekan om. Den stora frågan är var vi har Brasilien. Att de inte är lika bra som de varit de senaste mästerskapen kan man nog konstatera.

Samtidigt finns det en hög högstanivå som man säkert skulle kunna plocka fram nu när det verkligen gäller.

Det som oroar, ur ett brasilianskt perspektiv, är huruvida de bärande spelarna Marta (33 år), Christiane (34 år) och Formiga (41 år) kommer hinna med när Frankrike sätter fart.

Mycket tyder på att hemmanationen kommer att göra processen kort med detta Brasilien. De lär, mestadels, komma att föra spelet och det är tveksamt om Brasiliens försvarsspel kommer orka stå upp mot Frankrikes tempostarka offensiv.

Bedömningen är att Frankrike kommer att vinna den här matchen med minst två mål. Spelet blir således Frankrike -1.5 (asian handicap) till 2.05 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Frankrike -1,5
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  21:00, söndag 23/6
TV:   tvfyra logo cmorefotboll logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.