Speltips inför Frankrike – Sydkorea 7/6: Äntligen VM-premiär

Simon Pålsson Publicerat: 6 juni 2019

Frankrike och Sydkorea gör upp om tre viktiga poäng i premiären av sommarens VM 2019 för damer. Matchen spelas fredagen den 7 juni 2019.

Annons:

Efter långa förberedelser, någonting som egentligen pågått sedan ligorna runt om i Europa gick på ledighet, är det nu dags premiär för sommarens hetaste mästerskap. Det är fotboll som gäller. Det är Frankrike som är värdland. Och det är damernas landslag som nu gör upp om att bli världsmästare.

Förra sommaren vet vi att Frankrike tog sig hela vägen till ett efterlängtat VM-guld på herrsidan. Detta efter ett par fantastiska veckor i Ryssland, där inte minst slutspelet var en enda lång stor segerskörd. Nu hoppas det franska damlandslaget leva upp till samma resultat. Att målbilden är ett VM-guld inför hemmapubliken är självklart.

Inom damfotbollen är det fortsatt den franska fotbollen som är i topp vad gäller ligorna runt om i Europa. Där finns några av de hetaste lagen i ett europeiskt perspektiv och de bästa spelarna tar också plats i den ligan. Med det sagt är Tyskland också en synnerligen stark liga, med länder som Sverige, Spanien och Italien som några andra utmanare att ta i beaktande.

Frankrike vinner enkelt

På fredagskvällen den 7 juni är det så äntligen dags för världsmästerskapet att dra igång. Som brukligt inleder värdlandet med en premiärmatch och som så många gånger förr handlar det om ett ganska bekvämt motstånd. Sydkorea är ett land som Frankrike ska slå alla dagar i veckan.

Inte minst för svensk del vet vi precis hur bra detta sydkoreanska landslag är. I förra veckan spelade Sverige mot Sydkorea vid två tillfällen, båda gånger i form av träningsmatcher. 4-0 i den första, lite mer reservbetonade matchen, och sen 1-0 i den på Gamla Ullevi. I båda fallen bekväma vinster mot ett lag på inte alls samma nivå.

Nu tror vi att Frankrike gör precis samma sak, men med lite mer eftertryck.

Frankrike -2 (asian handicap) går att spela till 1,70 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Frankrike -2 (asian handicap)
Odds:  1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  21:00, fredag 7/6
TV:   tvtolv logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.