Speltips inför Frankrike – USA 28/6: 3,30-oddsare i kvarten

Spelbloggare Publicerat: 27 juni 2019

En ”minifinal” redan i kvartsfinalen – hemmanationen Frankrike mot mästerskapsfavoriten USA i dam-VM. Här kan det vara på sin plats att höja svårighetsgraden och från oss presenteras en 3,30-oddsare till speltips.

Annons:

Den här matchen hade med fördel kunnat komma senare i slutspelsfasen, mellan två fotbollsmakter – Frankrike på hemmaplan och världsettan USA, som också vann VM för fyra år sedan. Vinnaren här, kan mycket väl bli den stora guldmedaljören likväl.

USA inledde mästerskapet med att fullständigt förnedra Thailand med en 13-0-kross – samma motstånd som Sverige exempelvis ”bara” slog med 5-1 – och har därefter besegrat även Chile, Sverige och Spanien. Något mindre sprudlade har det offensiva maskineriet emellertid varit och man hoppas kunna få ut ännu mer nu. Det kan behövas.

Premiär, på hemmaplan, och en 4-0-vinst över Sydkorea. Frankrike fick en smakstart på mästerskapet – men har utöver det, därefter, liksom USA, varit lite mindre heta – uddamålvinster över Norge och Nigeria samt en förlängningsseger över Brasilien i åttondelen.

Trots hemmaplansfördelen är det, också helt rimligt, USA som ses med bäst chans av spelbolagen. Relativt öppet värderas det ändock som – 1X2-marknaden stod när speltipset publicerades, torsdag lunchtid, i 3,30-3,30-2,38. Kan bli en nagelbitare, detta…

Krysset lockar

Och just det, en nagelbitare, tror vi på Spelbloggare att denna minifinal, kvartsfinal, kommer bli. En öppen historia. En som mycket väl kan kräva mer än 90 minuters fotboll för att kora en vinnare och semifinalist.

Gemensamt har såväl Frankrike som USA att de trubbats av något under mästerskapets gång, även om de alltjämt ser solida ut; mindre offensiv frejdighet och flera tajta historier. Varit långtifrån tokdominanta de senare av matcher.

En ömsesidig respekt kommer det finnas mellan lagen och i utslagsfasen blir inte sällan rädslan att förlora större än viljan att vinna, för att uttrycka det slarvigt. Säkra före det osäkra. Mindre risktagande. Nervositet.

Ett, på pappret, något sämre Frankrike men som har hemmaplansfördelen. Känns det inte lite som bäddat för ett kryss under ordinarie speltid på Parc des Princes i Paris?

Det raka krysset spelas gladeligen med en liten peng till 3,30 gånger pengarna hos Betfairs sportbok.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,30 (Jämför alla odds)
Bolag: Betfair Sportbook
Spelstopp: 21:00, fredag 28/6
TV:  tvfyra logo cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.