Speltips inför Holland – Sverige 3/7: En match från finalen…

Spelbloggare Publicerat: 3 juli 2019

Hur stort är inte det här? Sverige har, mot alla odds, nått semifinalen i sommarens dam-VM och det sista hindret innan en eventuell final står Nederländerna för. Här: speltips, odds och allt ni behöver veta inför matchen.

Oddsboostar: 17,0 på Sverige & 12,0 på Holland! Läs mer här.
Riskfritt & omsättningsfritt spel: 450 kronor på matchen – testa spelbörsen!
Missa inte: 8 000 kr bonus inför matchen – de bästa erbjudandena!

Annons:

Förbundskapten Peter Gerhardsson och hans Sverige har överträffat alla möjliga förväntningar under sommarens världsmästerskap och ännu mer kan det komma att bli; en match borta från finalen och i sämsta fall en bronsmatch.

Väl i finalen eller matchen om tredjeplatsen kommer England eller USA vänta. De möter varandra under tisdagskvällen, före det här speltipset var skrivet samt publicerat.

I premiären besegrades Chile med två mål mot noll och därefter Thailand med 5-1. Gruppspelets avslutande match, mot världsettan USA, när slutspelsplatsen redan var klappad och klar, roterades det hejvilt i och förlustsiffrorna skrevs 0-2.

De stora höjdarprestationerna har kommit därefter; slutspelsvinster över Kanada, 1-0, och Tyskland, 2-1. Storskrällar, inte minst den senare nämnda. Givetvis har dessa inneburit att Holland måste känna stor respekt för motståndarna.

De europeiska mästarna från 2017, Holland, hoppas kunna kamma hem ännu ett stort mästerskap och får axla favoritmanteln inför denna semifinal. Fem av fem matcher har vunnits, senast med 2-0 över Italien. Nära var dock äventyret att ta slut redan i åttondelsfinalen mot Japan, där man med stort flyt kom undan med en 2-1-vinst.

Holland väger – tyvärr – något tyngre

Undertecknad kände viss tveksamhet runt Holland efter deras insats mot Japan, men denna har i stort raderats ut efter en desto mer solid insats i kvarten. Det dröjde förvisso innan målen kom, men välförtjänt var segern.

Sverige har överträffat alla möjliga förväntningar som fanns före mästerskapet, skrällt i dubbla slutspelsomgångar, men känslan är – dessvärre – att de kan få det tufft att mäta krafterna med Holland över 90 eller 120 minuters fotboll.

Det är oundvikligt att bortse från de skillnader som råder i spelarmaterialen. Den holländska truppen är bättre och de står stärkta av att ha vunnit alla fem mästerskapsmatcher – dessutom under ordinarie speltid.

En faktor som starkt talar emot en svensk skräll är därutöver att Fridolina Rolfö missar matchen på grund av avstängning. Ett enormt avbräck, att Bayern München-stjärnan behöver stå åt sidan. Hennes tjänster hade garanterat behövts i en match som denna, en skållhet semifinal.

Någon överkörning väntar vi oss knappast, men skillnaderna bör vara tillräckligt stora för att Holland ska vara spelvärda till rådande odds.

Vårt val av speltips faller på att Holland avancerar vidare till finalen till oddset 1,68 hos 888sport.

Annons:
  Rygga spelet hos 888sport – Få 500% extra upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Holland avancerar vidare
Odds: 1,68 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport
Spelstopp: 21:00, onsdag 3/7
TV:  tvfyra logo cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.