Speltips inför Italien – Holland 29/6: Underhållande kvart

Spelbloggare Publicerat: 29 juni 2019

Lördagen bjuder på två kvartsfinaler från Dam-VM i Frankrike och den tidigare av dessa spelas mellan Italien och Holland, från vilken planen är att nästan dubbla insatsen med vårt speltips. Men hur?

Annons:

Bara timmarna före Tyskland – Sverige vankas det alltså kvartsfinal mellan Italien samt Holland på Stade du Hainaut i Valenciennes, 15:00. Kanalen att ratta in är TV4 eller C More Fotboll.

Så, vad är då att vänta? Holland besitter stora kvalitéer i spelartruppen och har vunnit alla fyra mästerskapsmatcher under ordinarie speltid, men fullt frid och fröjd kan man inte påstå det vara.

Åttondelsfinalen mot Japan hade de exempelvis enormt flyt i; var vid 1-1 under slutspurten svårt tillbakapressade, motståndarna bland annat med en boll i ribban, innan man i den 90:e minuten tilldelades en straffspark efter en av alla de omtalade handbollarna och VAR-situationerna.

Italien är en fotbollsnation som är på frammarsch på damsidan och när de avancerade förbi Kina i åttondelen, 2-0, om än utan att imponera överdrivet, skrevs historia. Gruppen hade de vunnit över Australien samt Jamaica och förlorat mot Brasilien i dessförinnan – något som landade i en förstaplats.

Båda lagen gör mål

Undertecknad anser inte att Italien ska räknas bort ur den här ekvationen. Deras fotbollsprojekt är fruktansvärt spännande, har burit frukt och det kommer kunna bli ännu, ännu bättre.

Och Holland, ja. Det är väl utan diskussion att de, spelare för spelare, ser vassare ut på de flesta positioner – men det är likväl ett kompetent motstånd de ställs mot och stundtals har det därutöver varit lite sisådär med spelet.

Ser vi till åttondelen mot Japan var det med enormt flyt som de kunde avancera vidare. Som det utvecklades under sluttampen, var japanskorna de som skapade mest och bäst. 2-1-målet kom via en lyckosam straffspark. Det oroväckande: hur mycket som släpptes till bakåt i banan.

Italien höll förvisso nollan, men Kina skapade en del chanser på dem och framåt var effektiviteten stor. Mot ett vasst Holland kommer det straffa sig hårdare vid potentiellt slarv. Betydligt hårdare.

Summa summarum: en relativt öppen kvartsfinal?

Mål åt båda håll spelas till 1,91 x insatsen hos Bwin.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få upp till 250 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin
Spelstopp: 15:00, lördag 29/6
TV:  tvfyra logo cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.