Speltips inför Italien – Kina 25/6: Tillknäppt slutspelsfotboll

Spelbloggare Publicerat: 25 juni 2019

Tisdagens första VM-åttondelsfinal spelas på Stade de la Mosson i Montpellier – Italien mot Kina. Matchen har djupanalyserats och ett vasst speltips inför matchen identifierats.

Annons:

Historia är skriven för fotbollsnationen Italien, vars damer nått det första VM-slutspelet sedan början av 90-talet – resultatet av en stor satsning på sektionen. Detta har blivit fallet efter vinster över Australien samt Jamaica (och en 0-1-förlust när Brasilien stod för motståndet), vilket räckte till en förstaplats tack vare bäst målskillnad.

Så, hur långt kan det räcka – kanske ända in i kaklet? Med tanke på vad som levererats ser utsikterna ljusa ut, även om konkurrensen förstås är stenhård och första hindret här i slutspelet, ett alltid lika disciplinerat Kina, blir en tuff nöt att knäcka.

Favoritspelet är det dock Italien som axlar, av spelbolagen att döma. 1X2-marknaden står i 2,18-3,00-4,00.

Kina blir allt bättre och bättre, med åren liksom under det rådande mästerskapet. De är extremt – verkligen extremt – disciplinerade, försvarsstarka och kollektivt sammansvetsade.

Det sprudlar sällan, spelfilosofin blir förstås på bekostnad av offensiven, men resultat har de fått; förlorade med knappa 0-1 mot Tyskland, vann över Sydafrika med de omvända siffrorna och spelade mållöst mot Spanien i den avslutande matchen. Räkna med ett Kina som trummar på i liknande stil.

Givet underspel

Tre matcher har renderat i två mål, ett framåt och ett bakåt, för Kina. Matchbilderna har varit ytterst tillknäppta. Precis som väntat, även om de är att betrakta som en extrem i balansen mellan det defensiva och offensiva.

Här väntar vi oss att det kommer se liknande ut som det gjort i gruppspelet; med ett Kina som kryper ihop, dödar ytor och efter bästa möjliga förmåga håller Italien borta från de hetaste av chanser. Varför ändra på ett vinnande koncept? Kanske det enda koncept de hanterar?

Liksom sina motståndare är Italien stabila bakåt i banan; arbetar hårt och släpper till förhållandevis lite. De kommer mest sannolikt få trilla en hel del boll denna afton, men knappast med överdrivet risktagande i spelet.

När det handlar om att vinna eller försvinna såhär i slutspelsfasen, ett stabilt Italien och ett extremdefensivt Kina – då luktar det målsnålt, eller hur?

Under 2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt två – spelas till 1,89x hos 888sport. Gäller under ordinarie speltid och således inte en eventuell förlängning.

Annons:
  Rygga spelet hos 888sport – Få 500% upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,89 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport
Spelstopp: 18:00, tisdag 25/6
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.