Speltips inför Jamaica – Italien 14/6: Solklar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 14 juni 2019

Efter vinsten mot Australien i premiären hoppas Italien på ny vinst i VM 2019 när Jamaica står för motståndet fredagen den 14 juni 2019.

Annons:

I en av den första omgångens största skrällar fick vi se det relativt unga, italienska damlandslaget smälla till med en härlig vinst mot Australien med 2-1. Det var en seger som gav eko ut till resten av turneringen att allting är möjligt och att Italien redan i det här skedet är att räkna med.

För italiensk fotboll har i århundraden handlat om herrarna och damerna har länge fått stå åt sidan, men nu känns det som att satsningen blivit allt mer tydligt. Inhemskt är det främst Juventus som driver utvecklingen, där vi haft inte minst Petronella Ekroth som varit med och vunnit den inhemska dubbelt under året. Det krävs ofta att stora klubbar som Juventus går i första ledet för att en utveckling ska ske.

Det här är också någonting som verkligen smittat av sig på det italienska landslaget på damsidan och redan nu går det att se hur laget tagit fina steg i rätt riktning. Det bevisar inte minst vinsten mot Australien, som med sin höga nivå alltid är en outsider till att plocka medalj i ett världsmästerskap. Nu gäller det bara för Italien att leva upp till sin nya status.

Italienskt favoritspel

I den andra omgången står en på pappret betydligt enklare för motståndet. Det rör sig om Jamaica. Det må vara ett lag med dansande spelare, som ofta gör mäktiga entréer till matcherna när hela laget dansar sig igenom spelargången, men det är samtidigt ett lag som håller på tok för låg nivå för att ta sig till ett slutspel.

Mot Brasilien, ett brasilianskt landslag som inte är i närheten av sin fulla potential eller den höjd som vi tidigare kände laget vid, åkte Jamaica på däng med hela 3-0 redan i premiären. Det kändes som små siffror den gången. Italien var inte så heta på förhand, men efter premiärvinsten kan vi inte se någonting annat än italiensk seger ännu en gång.

Däremot är spelbolagen helt med på noterna och har slaktat oddsen ordentligt. Trots det tycker vi oss hitta spelvärde på Italien -2,25 (asian handicap) till 1,85 gånger pengarna hos Bethard.

Detta då vi tror att Italien, som nu spelar mot ett sämre lag, gärna öser på lite i offensiven och skaffar sig några plusmål till målskillnadsstriden som kan vänta efter den sista omgången i gruppspelet.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Italien -2,25 (asian handicap)
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp: 18:00, fredag 14/6
TV:  tvtolv logocmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.