Speltips inför Japan – Skottland 14/6: Skarpt läge direkt

Simon Pålsson Publicerat: 14 juni 2019

Japan är klara favoriter mot Skottland i VM 2019. På fredagen, den 14 juni 2019, är vi i vårt speltips säkra på japansk vinst.

Annons:

Det tog inte mer än en enda match i VM 2019 innan det blev skarpt läge på allvar för både Skottland och Japan i gruppspelet. Här är det i grunden två lag från varje grupp som tar sig vidare till åttondelsfinal och det är såklart extremt viktigt att bli ett av dessa lag. Det finns en livlina då de bästa treorna också går vidare, men det är ett för vanskligt sätt att försöka gå vidare på.

Hur som helst gick Japan in som en liten outsider till turneringen då vi vet vad detta lag har kunnat uträtta tidigare. Det är en nation där damfotbollen har varit på uppgång en längre tid, varpå lagen de tar fram också håller bra nivå. Trots det blev det inte mer än 0-0 i premiären mot Argentina.

Det kom å andra sidan inte fullt ologiskt då laget haft fyra raka matcher utan vinst under inledningen på 2019. Dessa mot tunga nationer som England, Frankrike (båda förluster) samt Tyskland och Spanien (båda kryss). Det är å andra sidan resultat som tyder på att Japan är ett lag som ska kunna slå Argentina alla dagar i veckan. Men det är bara att lyfta på hatten för den argentinska prestationen.

Japan vinner enkelt

Skottland då? Jo, i rivalmötet med England såg skottarna till att kriga ordentligt och sånär med sig en poäng. Men mötet slutade med 2-1-förlust efter att Skottland reducerat med dryga tio minuter kvar och sedan haft ett par halvlägen till att kvittera.

Precis som i fallet Argentina, som vi har pratat om tidigare på sajten, är Skottland en nation som är på uppgång inom damfotbollen och då konkurrensen på många sätt är skralare än på herrsidan kan det vara ett smart steg för fotbollsförbundet i Skottland att satsa resurser på den verksamheten. Framgångarna borde kunna ligga där.

Under året har laget vunnit mot Brasilien, men samtidigt bara tagit poäng mot Chile och vunnit med uddamålet mot Jamaica. Det är prestationer som är hit, sådär och helt åt ett annat håll. Därför litar vi inte på att laget kan stå emot ett blodtörstigt japanskt landslag.

Japan vinner spelas till 1,73 gånger pengarna hos Interwetten.

Annons:
  Rygga spelet hos Interwetten – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Japan vinner
Odds:  1,73 (Jämför alla odds)
Bolag:  Interwetten
Spelstopp:  15:00, fredag 14/6
TV:   spoartkanalen logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.