Speltips inför Kanada – Nya Zeeland 15/6: Kvällsmatch i VM

Simon Pålsson Publicerat: 14 juni 2019

Nya Zeeland behöver poäng inför andra omgången i VM 2019 mot Kanada. Lördagen den 15 juni smäller det och vårt speltips backar en tät match.

Annons:

Efter en veckas intensiv världsmästerskapfotboll i Frankrike kan vi konstatera att damernas världsmästerskap verkligen har höjts i anseende. Det globala intresset för evenemanget är enormt och inte minst i Sverige ser vi svallvågor av det nya intresset. Det är bra och roligt för damfotbollen.

Men om vi förbiser den diskussionen och hela den analysen kan vi konstatera att världsmästerskapet också blivit en synnerligen bra plats för att hitta fint spelvärde. I flera matcher går det enkelt att hitta skrälläge, men också favoriter som pallar ordentligt för trycket de utsätts för. Det gör att vi kan leverera fina speltips, vilket vi kunnat göra under en hel vecka nu.

På lördagen fokuserar vi primärt på kvällsmatchen mellan Kanada och Nya Zeeland. Precis som egentligen alla matcher i ett så pass kort gruppspel är det här ett riktigt nyckelmöte. Det finns inte utrymme för fler misstag och här gäller det att ta poäng. I gruppen har vi i övrigt Kamerun och Nederländerna, två lag som gör upp tidigt på lördagen och där resultatet i sig såklart är intressant för den här drabbningen.

Två defensivt inriktade lag

Kanada har skaffat sig ett ganska bra utgångsläge inför fortsättningen på gruppspelet efter en tung vinst med 1-0 mot Kamerun i den första matchen. Detta kom ganska naturligt efter att laget radar upp vinster under försäsongen – om vi får kalla den så. Då vann laget inte minst mot Sverige i Algarve Cup. Dock efter straffläggning. Det ska helt enkelt vara ett något bättre lag än vad Kamerun är.

Nya Zeeland stod för en stark och på det hela taget imponerande insats mot Nederländerna, men föll ändå med 1-0. Detta trots att även Nya Zeeland är ett ganska starkt lag i dessa sammanhang, även fall det fortsatt är en bit upp till de allra största.

I VM 2019 finns det en livlina för lagen som slutar trea i gruppen att också ta sig vidare, men då gäller det att samla så många poäng som möjligt. Nya Zeeland får därför inte förlora ännu en match. Det skulle göra situationen direkt ohållbar. Därför tror vi, mellan två defensivt starka lag, på en målsnål historia.

Under 2,5 mål spelas till 1,71 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds:  1,71 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  21:00, lördag 15/6
TV:   spoartkanalen logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.