Speltips inför Nederländerna – Japan 25/6: Rakt spel i åttondelsfinalen

Simon Pålsson Publicerat: 25 juni 2019

Nederländerna är favoriter inför mötet med Japan i VM-åttondelsfinalen tisdagen den 25 juni. Det tycker vi är en fullt rimlig värdering.

Annons:

Tisdagen blir den fjärde dagen med åttondelsfinaler från VM 2019 och det är ett par riktigt intressanta lag vi ska få se göra upp i de två sista åttondelsfinalerna. Tidigare på dagen är det dags för Italien och Kina att göra upp, men kvällsmatchen mellan Nederländerna och Japan sticker ut.

Inför den här turneringen var det Frankrike, USA och Tyskland som sågs som klara favoriter till att gå hela vägen. Nederländerna var redan då en outsider till att faktiskt kunna knipa en medalj eller till och med ett guld, men efter gruppspelet har den åsikten omvärderats.

I våra ögon är Nederländerna numera en reell guldkandidat och att inte ta sig minst ett par snäpp till i slutspelet vore direkt förvånande. Japan i den första slutspelsmatchen är en motståndare som nederländarna ska slå alla dagar i veckan sett till hur det har sett ut hittills. Det vågar vi påstå.

Hos spelbolagen är Nederländerna också klara favoriter, men känslan är att spelvärdet fortfarande har behållits efter att oddset bara vandrat ner några punkter under 1,90. Det gör att vi fortfarande ser ett klart värde i mötet.

Japan räcker inte till

Om vi ser till gruppspelet kan bara konstateras att Japan hade stor tur som överhuvudtaget tog sig vidare. Det blev 0-0 i premiären mot ett ganska svagt Argentina innan laget vann mot Skottland i en fullkomligt galen match. Den kunde i ärlighetens namn ha slutat precis hur som helst. I den sista gruppspelsmatchen väntade också det bästa laget i gruppen, England, där det blev tydligt att Japan inte räckte till. 2-0 var snarare i underkant.

Detta går att ställa i direkt kontrast till hur Nederländerna åkt igenom sitt gruppspel utan en enda dålig prestation och utan ett enda poängtapp. Tre raka vinster, dessutom i det som enligt många varit den kanske bästa gruppen i hela mästerskapet, tyder på att Nederländerna prickat formen perfekt.

Det här är den huvudsakliga anledningen till att vi räknar med en stabil vinst för Nederländerna här.

Nederländerna att vinna under ordinarie tid spelas till 1,83 gånger insatsen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Nederländerna vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway
Spelstopp:  21:00, tisdag 25/6
TV:   cmorelive logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.