Speltips inför Norge – England 27/6: No-brainer till spel

Spelbloggare Publicerat: 26 juni 2019

Åttondelsfinalerna är avverkade och kvartsfinalerna står runt hörnet. Först ut är Norge och England på Stade Océane. Kan skandinaverna skrälla eller blir det ”De tre lejonen” som avancerar vidare?

Annons:

Dam-VM i Frankrike har levererat på alla fronter; underhållande liksom täta fajter. Skrällar. Nervkittlande historier! Allt vad som finns att önska av ett stort mästerskap.

Åtta nationer är kvar i ekvationen, dessa två samt Frankrike, USA, Italien, Holland, Tyskland och Sverige. Därmed alltså sju från Europa – en världsdel vars dominans stärkts i damfotbollens värld.

Att Norge har stora kvalitéer är knappast ny fakta, men det var likväl en skräll att de lyckades passera Australien i åttondelsfinalen. Det satt förvisso en bra bit inne, krävdes straffsparkar eftersom det stod 1-1 på tavlan efter såväl 90 som 120 minuters fotboll.

Prestationen är det ändå bara att höja på hatten för. Klart bättre än i gruppspelsfasen; vinster över Nigera samt Sydkorea och en förlust mot Frankrike. Formen verkar hittad och ”De tre lejonen” har tveklöst en tuff uppgift framför sig.

Det finns marginellt starkare namn än England på pappret i den här kvartsfinalfasen av världsmästerskapet, men de ska absolut inte viftas undan från titelmöjligheterna. De har sett ytterst starka ut hittills, vunnit fyra av fyra matcher – över Skottland, Argentina, Japan och Kamerun. De sistnämnda, alltså i åttondelen, krossades med stabila tre mål mot noll.

Tajta slutspelsmatcher

Båda dessa parter har varit inblandade i förhållandevis underhållande (läs: målrika) matcher under mästerskapet – men det har knappast varit öppna dörrar i dessa och känslan är att Norge samt England, som har tydliga styrkor, kan komma att ta ut varandra.

Och såhär i en kvartsfinal, då kan det bli att ta det säkra före det osäkra. De har båda respekt för varandra, annat vore rentav naivt.

Hittills har också slutspelsfotbollen i mästerskapet redan haft sådana tendenser; inte en enda av de åtta åttondelsfinalerna innehöll fler än tre mål. Fem av dem max två. Värmen spelar likväl en central roll i det hela, förstås.

För underspelet på 2,5-målslinan erbjuder Betfair oddset 1,87 och det är en no-brainer till spel inför matchen. 1/0-1 under ordinarie speltid, månne?

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Betfair Sportbook
Spelstopp: 21:00, torsdag 27/6
TV:  cmorefotboll logo tvfyra logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.