Speltips inför Skottland – Argentina 19/6: Tätare än väntat

Simon Pålsson Publicerat: 18 juni 2019

Argentina riskerar att åka hem från VM 2019 helt mållösa. Skottland behöver vinna den sista gruppspelsmatchen för att nå åttondelsfinal.

Annons:

Skottland är en av fotbollsnationerna som är mest på uppgång på damsidan och det har inte minst märkts under pågående VM 2019. Trots att laget nu står på noll inspelade poäng efter två spelade omgångar finns det all anledning att vara ganska nöjda med hur spelet har sett ut så här långt.

Mot såväl England som Japan gick laget av planen med ett producerat mål framåt, men dessvärre två insläppta. Att förlora två raka matcher med uddamålet, närmare bestämt med 2-1, ger inte bara oroliga vibbar till VM 1990 för svensk del, det tyder också på att Skottland faktiskt är ett land att räkna med.

Dessvärre ser chanserna på slutspel mycket, mycket svåra ut för Skottland med en omgång kvar att spela. Upplägget på VM 2019 tillåter de fyra bästa treorna från gruppspelet att ta sig vidare, men för att det ska kunna gå måste Skottland verkligen vinna den sista gruppspelsmatchen mot Argentina. Om vi ser till hur laget presterat hittills är det på intet sätt en omöjlig uppgift. Det har spelbolagen verkligen tagit fasta på och har faktiskt skottarna som tydliga favoriter.

I skrivande stund ser det ut som att avancemanget är fullt möjligt, men om det inte blir tre poäng är chanserna helt döda för Skottland.

Skottland vinner bekvämt

För motståndet i den sista gruppspelsomgången väntar alltså Argentina. I fotbollssammanhang är det lätt att bländas av namnet Argentina, men det här är ett landslag som inte är tillnärmelsevis lika stjärnspäckade på damsidan som på herrsidan. Dessutom har Argentinas herrar gång på gång visat sig oförmögna att få ut sin fulla kapacitet av sitt otroliga spelarmaterial.

Men om vi håller oss till damlandslaget ser vi att laget har med sig 0-0 från mötet med Japan senast. Det var en fullt okej insats, men var ännu ett bevis på att lagets offensiv inte är den vassaste. 0 gjorda mål efter två spelade matcher är ingenting som direkt skrämmer Skottland.

Argentina har med sin inspelade poäng (en mer än Skottland) faktiskt ett bättre utgångsläge än Skottland, men måste förmodligen också vinna för att kunna gå vidare till åttondelsfinal. Däremot saknas den offensiva kraften och i våra ögon är Skottland ett klart bättre lag på de allra flesta sätt.

Skottland vinna och hålla nollan blir ett litet specialspeltips till fina 2,45 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Skottland vinner och håller nollan
Odds:  2,45 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  21:00, onsdag 19/6
TV:   cmorefotboll logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.