Speltips inför Sydafrika – Tyskland 17/6: Tätare än väntat

Simon Pålsson Publicerat: 15 juni 2019

Tyskland ser ut att gå mot gruppsegern då Sydafrika står för motståndet i den sista matchen. Vi tror dock att det kommer bli jämnare än förväntat då tyskornas spel inte har imponerat så här långt.

Annons:

Sett till de lågt ställda förväntningarna på VM-debutanten Sydafrika var det över förväntan att man lyckades rubba Spanien i premiären.

Trots stort spanskt spelövertag tog man ledningen i första halvlek och det dröjde ända till den 70:e minuten innan kvitteringen kom. Därefter orkade sydafrikanskorna inte stå emot längre och slutresultatet skrevs till 3-1 för Spanien.

Därefter svarade man återigen för en hedersam insats då man föll med 1-0 mot Kina senast. Trots att man hamnade i en oerhört tuff grupp har man gjort sina matcher jämna genom ett disciplinerat och hårt arbetande försvarsspel.

Nu väntar så, förmodat, svåraste motståndet i gruppen då man, sannolik, avslutar sin VM-resa efter mötet med Tyskland.

Martina Voss-Tecklenburgs landslag besegrade, i premiärmatchen, Kina med 1-0. En match som man dominerade, men som ändå var, resultatmässigt, jämn hela vägen.

Mot Spanien blev det, en aning otippat, en omvänd matchbild där spanjorskorna ägde bollinnehavet. Effektivitet och styrkan i straffområdena saknades dock och Tyskland kunde vinna med 1-0 i en match som, nästintill, saknade målchanser åt båda håll.

Tyskland har vunnit – men inte imponerat

Tyskland har vunnit båda sina matcher med 1-0 men man har inte sett ut som några blivande guldvinnare.

Att man fick med sig tre poäng mot Spanien var, nästintill, ett rån då det var en ytterst chansfattig match som Spanien dominerade.

Den fysiska styrkan i de båda straffområdena avgjorde dock till Tysklands fördel, men spelmässigt lär det krävas mer om man vill gå långt i den här turneringen.

Mot Sydafrika kommer man, med all säkerhet, att föra spelet och sannolikt också vinna både matchen och gruppen. Samtidigt är det inget som tyder på att Sydafrika kommer att skänka bort det här, utan Tyskland kommer behöva prestera för att vinna.

Tyskland har gjort under 2,5 mål sina senaste sju matcher och det faktum att storstjärnan Dzsenifer Marozsan lär missa den här matchen (och eventuellt hela turneringen) stärker naturligtvis inte lagets offensiv.

Givet detta blir vårt spel Sydafrika +3 (asian handicap) till 1.81 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Sydafrika +3 (asian handicap)
Odds:  1,81 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  18:00, måndag 17/6
TV:   spoartkanalen logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.