Speltips inför Tyskland – Kina, Dam-VM 2019 8/6: Premiärnerver

Spelbloggare Publicerat: 6 juni 2019

En premiär är alltid en premiär och då är det nästan per automatik som skrällvarningarna ska höjas. Kan Tyskland, en av dam-VM:s största favoriter, vara en favorit i fara mot ett hyfsat försvarsstarkt Kina?

Annons:

Fotbolls-VM för damer 2019, som spelas i Frankrike, har startat och flera veckor av fotbollsgodis ligger framför oss. Lördagens tidiga match, mästerskapets blott andra, gör jätten Tyskland och Kina upp i. 15:00 är avsparkstiden och ni ser matchen på TV4 eller C More Fotboll.

Frankrike, USA, Tyskland, England – eller kanske en uppstickare? Vilket land tar hem världens mest ärofyllda titel i fotbollsvärlden?

Det stora favoritskapet i denna match är det Tyskland som innehar, ett av världens mest namnstarka länder, när ett mer anonymt Kina står på andra sidan planhalvan av Roazhon Park i Rennes.

Långtifrån den bästa möjliga uppladdningen är det dessutom som Kina kommer till spel med. Förvisso är det nästintill tre månader sedan de spelade senast och mindre sammanhang – tre av de fyra senaste matcherna är förlorade. Övrig spelades dock mot Holland, kryss efter fulltid, och det var en maktdemonstration.

Underspel

Det är lite David mot Goliat-känsla över matchen. Ett oerhört starkt favorittippat Tyskland, fyllt av världsstjärnor. Ett lite sisådär Kina, ett mellanmjölkslag i jämförelse med resterande konkurrenter i världsmästerskapet.

En av de mest uppenbara fördelarna som tyskarna har är i luftrummet och således vid fasta situationer, men såvida Kina kan klara av att streta emot någorlunda vid dessa kan de också ha chansen till att göra match av det här. Defensiven sätts i främsta rummet, såklart.

Premiärer tenderar att präglas av anspänning och nerver. Skrällarna är oftast alltmer frekventa än under resterande del av turneringarna. Och visst kan fallet bli så även här?

Det väntar nämligen ett mästerskap som Tyskland längtat så efter och känner stor revanschlusta inför efter att ha missat pallplats med minsta möjliga marginal i VM för fyra år sedan.

Tanken: målsnålt! Under 2,5 mål tas till strax över dubbla insatsen.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få 1 000 kronor välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Betfair Sportbook
Spelstopp: 15:00, lördag 8/6
TV:  tvfyra logo cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.