Dagens Dubbel | Boostat odds: Tyskland – Portugal | EM 2021: Lördag 19 juni

Simon Pålsson Publicerat: 19 juni 2021

Portugal mot Tyskland är lördagens stora match i EM 2021 och hos Lucky Sports kan du hitta boostade oddsmarknader inför matchen.

Dagens Dubbel från Lucky Sports (boostad)

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Dagens Dubbel har varit ett roligt grepp under hela EM 2021 hittills och det faktum att det spelas tre gruppspelsmatcher varje dag har öppnat för chansen att kombinera fram intressanta dubblar med dagens två bästa speltips – varje dag.

Men inför lördagens matcher är det ett möte som otvivelaktigen hamnar i fokus och som tar all uppmärksamhet på förhand. Nämligen det mellan Tyskland och Portugal klockan 18:00. Kan man ha högre förväntningar än vad jag och många med mig har på den här matchen?

Lucky Sports boostar oddsen på en rad marknader inför dagens EM-matcher och på det här mötet finns det ett boostat odds som lockar otroligt. Det finns till hela 10,50 gånger insatsen och går att spela om du registrerar dig via länken nedan.

DUBBLA DINA PENGAR – ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Sveriges roligaste bonus just nu kommer från Lucky Sports. Sätt in 100 kronor – och har du inte minst dubblat pengarna inom 24 timmar får du din insättning tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

 dubbla upp din insättning eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Dagens rekar och odds på Tyskland – Portugal

Klockan 18:00 är det dags för Tyskland att försöka ta den poäng som laget behöver för att hålla sig kvar i mästerskapet – men skulle det bli förlust mot Portugal är Joachim Löws lag plötsligt rejält illa ute under det som är hans sista mästerskap som tysk förbundskapten. Tunga tider för honom med andra ord.

Tyskland lär formera ungefär samma startelva som senast och har som bekant en väldigt spännande generation, men det är rätt uppenbart att man inte riktigt är där än. Frankrike var betydligt mer homogena som lag och det räckte till vinst i den premiären.

Portugal vann till slut sin tuffa premiär mot Ungern i Budapest med 3-0, men det satt långt inne. Cristiano Ronaldo hittade målformen direkt, men borde förmodligen nätat minst en gång till. Det är en spelare som blir svårstoppad och som jag litar på kommer att vara en maktfaktor även i den här matchen.

Tyskland måste framåt, men får inte förlora. Portugal kommer att kunna kontra med Cristiano Ronaldo konstant. Vilken fotbollsmatch det här kan bli!

Oavgjort i matchen & Cristiano Ronaldo målskytt spelas till 10,50 gånger insatsen hos Lucky Sports. Det boostade oddset på denna specialmarknad finns bara att spela hos detta hårdsatsande bolag!

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Oavgjort i matchen & Cristiano Ronaldo målskytt
Odds: 10,50
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:00, lördag 19 juni 2021
TV:  tvfyra logo cmorelivefyra logo
Stream:  cmoreplay logo