Dagens Dubbel EM 2021 | Rekar & odds | England – Danmark 7 juli

Martin Efvergren Publicerat: 6 juli 2021

England är tillbaka på Wembley där man tar emot Danmark i den andra semifinalen av EM 2021. Matchen spelas den 7 juli med avspark kl 21.00.

Dagens Dubbel inför EM-semifinalen

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

England har nu återigen hemmaplansfördel och fotbollsfebern är total. Det är den förstås även i Danmark men de kommer inte kunna dra fördel av sin publik på samma sätt.

Det som förenar samtliga fyra semifinal-lag är att de spelat sina gruppspelsmatcher på hemmaplan. Det är svårt att inte dra slutsatsen att det varit en bidragande orsak till lagens framgångar så här långt.

Danmarks resa i detta EM är en saga i sig, men kommer man kunna stå emot ett uppumpat England hemma på Wembley?

Det främsta argumentet som talar till Danmarks fördel är nog att många engelsmännen är lite väl segervissa på förhand. För Gareth Southgates del gäller det framförallt att se till att hans spelare bibehåller den ödmjukhet och inställning man tidigare visat genom turneringen.

Dagens dubbel fokuserar helt på den här drabbningen där vi identifierat en mycket spelvärd dubbel som ger 3.20 gånger insatsen hos Lucky Sports.

SVERIGES BÄSTA BONUS? Lucky Sports har en rolig och utmanande bonus för nya kunder. Gör en insättning – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du dina pengar tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  Hämta bonus hos Lucky Sports!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: England vinner

England står som favoriter i den här matchen där en hemmaseger ger 1.75 gånger pengarna. Med tanke på hur stabila man har varit i detta EM och därtill över en lång tid tillbaka känns det fullt rimligt.

England kommer till den här semifinalen utan att ha släppt in ett enda mål i den här turneringen. Den vetskapen skänker förstås en otrolig trygghet till hela laget.

Danmark lär kunna ge England en tuff fight men frågan är om man har den individuella offensiva kvalitet som lära krävas för att få hål på detta England. Oavsett kommer Danmark kunna åka hem som hjältar.

Jag tror på en tät match där hemmaplansfördelen blir den faktor som fäller avgörande till Englands fördel. Underskattning eller övermod från Englands sida är vad som främst kan fälla dem, men det här landslaget under Gareth Southgates ledning har egentligen aldrig visat några sådana tendenser.

Bet 2: Under 2.5 mål totalt

Bortsett från 4-0-segern mot Ukraina senast så har samtliga Englands matcher varit målsnåla. 1-0, 0-0, 1-0, 2-0 var resultatraden fram till kvartsfinalen.

Danmark lär kunna stå upp på ett bättre sätt än vad Ukraina gjorde och det talar för att inte heller den här matchen kommer bli något målkalas.

Frågan är fortfarande om det går att göra mål på detta England? Det är förstås inte omöjligt men mycket talar för att det kommer krävas en hel del av Danmark för att lyckas med det.

Jag tror att England vinner den här matchen med 1-0 eller 2-0. Dagens dubbel blir därför att England vinner och att det totalt blir under 2.5 mål i matchen till oddset 3.20 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: England vinner & Under 2.5 mål
Odds: 3.20
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, onsdag 7 juli 2021
TV:  svtett logo
Stream:  svtplay logo