Dagens Dubbel EM 2021 | Rekar & odds | Italien – Spanien 6 juli

Simon Pålsson Publicerat: 6 juli 2021

Italien och Spanien spelar den första semifinalen i EM 2021, men vilket lag tar sig hela vägen fram till en EM-final?

Dagens Dubbel inför EM-semifinalen

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det återstår att se om det blir italienarna eller spanjorerna som kan ta sig hela vägen fram till en efterlängtad EM-final på Wembley i London.

Men en sak är säker och det är att spanjorerna har vaknat till liv efter den svaga starten på mästerskapet, då man spelade 0-0 mot ett defensivt starkt Sverige.

Dagens Dubbel blir helt och hållet med fokus på mötet mellan Italien och Spanien. Hos Lucky Sports finns denna dubbel till 5.40 gånger insatsen.

SVERIGES BÄSTA BONUS? Lucky Sports har en rolig och utmanande bonus för nya kunder. Gör en insättning – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du dina pengar tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  Hämta bonus hos Lucky Sports!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: Båda lagen göra mål – ja

Först och främst måste sägas att det här är två offensivt starka lag, Spaniens mycket klena start på mästerskapet till trots. Om vi ser till målskörden är det turneringens mest målfarliga lag som nu ska göra upp om en finalplats.

Samtidigt är en viktig aspekt här att Italien har valt att spela en betydligt mer öppen fotboll än under tidigare mästerskap och att det i sin tur bjuder in till mer offensiva, öppna matcher. Helt enkelt matcher med fler mål.

Därför tycker jag att båda lagen göra mål är ett bra dubbelvirke inför den här matchen.

Bet 2: Italien att vinna matchen

Italien är i mina ögon det landslag som har imponerat allra mest under mästerskapet, även om man också har sett darriga ut i vissa lägen. Men när man får allting att stämma finns det nog inget annat landslag som har haft samma höjd i turneringen.

Spanien har sprattlat till med enskilda punktinsatser, England känns svåra att stoppa och Danmark spelar med så mycket frenesi att man kan vinna mot alla lag. Men det är Italien som är det svårstoppade laget. Det är Italien som har haft högst verkshöjd.

Italien att vinna är också ett spännande speltips.

Dagens Dubbel ger därmed 5.40 gånger insatsen hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Italien vinner & båda lagen göra mål
Odds: 5.40
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, tisdag 6 juli 2021
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoreplay logo